یوسف آذری مطرح کرد؛

تجدید خط کشی بیش از ۲۵۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی پارس آباد و اصلاندوز

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد گفت: بیش از ۲۵۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان‌های پارس آباد و اصلاندوز تجدید خط کشی شده است.

خط کشی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، یوسف آذری ، رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد در بازدید از عملیات بهسازی و روکش آسفالت راههای اصلی، فرعی و روستایی شهرستان مرزی اصلاندوز گفت: بیش از ۲۵۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان‌های پارس آباد و اصلاندوز تجدید خط کشی شده است.

وی افزود: ۱۳۰ کیلومتر رفع افتادگی شانه راه در محور سربند به زیوه توسط راهداران پرتلاش شهرستان پارس آباد انجام شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد افزود:در جهت ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی اصلاندوز درزگیری راه بران به اصلاندوز، ایمن سازی و تنقیه دهانه پل ها به تعداد ۲۴۵ دستگاه انجام شده است.

فرماندار شهرستان اصلاندوز هم در بازدید از این عملیات گفت: با توجه به لزوم تکمیل و ارتقاء زیرساخت‌های اساسی شهرستان اصلاندوز در راستای تاکیدات استاندار محترم استان اردبیل و با پیگیری های انجام شده از طریق مبادی ذیربط تاکنون بیش از ۲۵ کیلومتر از راههای مواصلاتی شهرستان بهسازی و آسفالت ریزی انجام گرفته است که نسبت به گذشته آمار بسیار بالایی را نشان می دهد .

سیدعباس مینائی با اشاره به نصب علائم ترافیکی در راه‌های مواصلاتی شهرستان، ایمن‌سازی جاده ها و بازگشایی حریم راههای اصلی شهرستان و مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه راه ،از تدبیر و تلاش های مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان و راهداران سخت کوش پارس آباد قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه امسال از محل اعتبارات شهرستانی اصلاندوز ۸۶۰ میلیون تومان به حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اختصاص یافته تصریح کرد: اقدامات خوبی در حوزه تکمیل و ارتقاء زیرساخت های معیشتی شهرستان اصلاندوز در ابعاد مختلف از جمله راه ،آب شرب شهری و روستای،گازرسانی ، صنعت و توسعه دامداری و کشاورزی در حال انجام است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه