سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

یوسف آذری مطرح کرد؛

تجدید خط کشی بیش از ۲۵۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی پارس آباد و اصلاندوز

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد گفت: بیش از ۲۵۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان‌های پارس آباد و اصلاندوز تجدید خط کشی شده است.

خط کشی

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، یوسف آذری ، رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد در بازدید از عملیات بهسازی و روکش آسفالت راههای اصلی، فرعی و روستایی شهرستان مرزی اصلاندوز گفت: بیش از ۲۵۰ کیلومتر از محور‌های مواصلاتی شهرستان‌های پارس آباد و اصلاندوز تجدید خط کشی شده است.

وی افزود: ۱۳۰ کیلومتر رفع افتادگی شانه راه در محور سربند به زیوه توسط راهداران پرتلاش شهرستان پارس آباد انجام شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد افزود:در جهت ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی اصلاندوز درزگیری راه بران به اصلاندوز، ایمن سازی و تنقیه دهانه پل ها به تعداد ۲۴۵ دستگاه انجام شده است.

فرماندار شهرستان اصلاندوز هم در بازدید از این عملیات گفت: با توجه به لزوم تکمیل و ارتقاء زیرساخت‌های اساسی شهرستان اصلاندوز در راستای تاکیدات استاندار محترم استان اردبیل و با پیگیری های انجام شده از طریق مبادی ذیربط تاکنون بیش از ۲۵ کیلومتر از راههای مواصلاتی شهرستان بهسازی و آسفالت ریزی انجام گرفته است که نسبت به گذشته آمار بسیار بالایی را نشان می دهد .

سیدعباس مینائی با اشاره به نصب علائم ترافیکی در راه‌های مواصلاتی شهرستان، ایمن‌سازی جاده ها و بازگشایی حریم راههای اصلی شهرستان و مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه راه ،از تدبیر و تلاش های مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان و راهداران سخت کوش پارس آباد قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه امسال از محل اعتبارات شهرستانی اصلاندوز ۸۶۰ میلیون تومان به حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اختصاص یافته تصریح کرد: اقدامات خوبی در حوزه تکمیل و ارتقاء زیرساخت های معیشتی شهرستان اصلاندوز در ابعاد مختلف از جمله راه ،آب شرب شهری و روستای،گازرسانی ، صنعت و توسعه دامداری و کشاورزی در حال انجام است.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه