سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

در آستانه اربعین حسینی(ع)؛

نمایش "عطف به سبز" در سنندج به روی صحنه می رود

نمایش صحنه ای "عطف به سبز "کاری از گروه نمایش" پیدا" شهرستان قروه ، با تهیه کنندگی واحد نمایش حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان ۲۲ و ۲۳ مهرماه به روی صحنه می رود .

شهرام میرزایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان ، شهرام میرزایی ضمن اعلام این خبرگفت : در راستای معرفی گروه های نمایشی فعال شهرستان ها و  ایجاد بسترهای لازم جهت تولید آثار ارزشی همسو با سیاست ها واهداف حوزه هنری نمایش" عطف به سبز " با موضوع عاشورایی درآستانه ایام اربعین حسینی (ع) روزهای دوشنبه و سه شنبه ۲۲ و ۲۳ مهر ساعت ۱۷ در محل سالن شماره ۲ پردیس سینمایی بهمن سنندج  به اجرای عمومی گذاشته می شود .

مسئول واحد نمایش حوزه هنری کردستان افزود: در این نمایش یونس صحرا رو در نقش شمر خوان به ایفای نقش می پردازد و گروه موسیقی با حضور فرشاد فیروز بهر (نی) حمید رضا سرهنگی(کیبورد) محمد رضایی(طبل) وی را همراهی می نمایند .

وی افزود : این نمایش پیش از این در پلاتوی پیدا کانون شهید مطهری قروه از 14 تا 21 مهر ماه به مدت یک هفته با استقبال بسیار خوب هنردوستان قروه ای اجاری عمومی گردید .

میرزایی افزود : در این نمایش که طراحی صحنه را محمد نقی حیدری بر عهده گرفته است ، مهدی شریفی به عنوان منشی صحنه ، بهمن رضایی به عنوان طراح گریم ، پوریا عبدالملکی به عنوان نور ، مرتضی عبدالملکی در انتخاب لباس ، مهدی رضایی در پخش افکت ، رسول ضیایی ساخت تیزر، امیر حسین کوثری بخش هماهنگی ، محسن عربیان به عنوان روابط عمومی و مهسا رضایی به عنوان طراح پوستر کارگردان این نمایش را یاری می نمایند .

وی در خصوص داستان این نمایش گفت : پیرمردی به نام شیر علی که عمری در مجالس تعزیه شمر خوان است... اما گاها توسط عده ای مورد اذیت و آزار قرار گرفته و در این نمایش داستان اینکه چگونه شمر شده و چگونه بچه دار شده را تعریف می‌کند در آخر تصمیم می‌گیرد در محرم پیش رو دیگر عباس خوان باشد اما وقتی لباس عباس را می پوشد اتفاقاتی می افتد که ...  

محمد نقی حیدری از سال 91 به طور حرفه ای و تجربی کار تئاتر را در رشته بازیگری آغاز کردو در ادامه به کارگردانی و نویسندگی علاقه پیدا نمود .

وی تا کنون  جوایز متعددی از جشنواره های استانی ، شهرستانی و  کشوری کسب نموده است که از آن جمله می توان بازیگری دوم استانی وتار، بازیگر دوم استانی فجر، بازیگر اول در جشنواره کشوری بچه های مسجد، کارگردانی اول در جشنواره تیک شهرستانی، .بازیگری سوم جشنواره استانی فجر، نویسندگی دوم تیک شهرستانی اشاره نمود .

وی در بخش تئاتر بچه های مسجد نیز بسیار فعال می باشد و آخرین نمایش به کارگردانی این هنرمند و تهیه کنندگی حوزه هنری استان کردستان با عنوان انتخاب در شهریور ماه 98 در مساجد قروه با موضوع محرم اجراء گردید .

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه