سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کردستان خبر داد:

ارجاع مستقیم درخواست های الزام به فک پلاک به پلیس راهور

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کردستان اظهار داشت: در راستای تسریع در رسیدگی به امور شهروندان، از این پس درخواست های الزام به فک پلاک مستقیما به پلیس راهور ارجاع می گردد.

علی رشیدی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، علی رشیدی ظهر امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: برنامه دادگستری این است که مردم به دستگاه‌های قضایی و انتظامی مراجعه نکنند و فقط در موعد مقرر در وقت رسیدگی به دادگاه مراجعه داشته باشند.

وی گفت: با الکترونیکی شدن سیستم دستگاه قضایی در روند تشکیل پرونده‌ها، مردم می‌توانند شکایات و درخواست‌های خود را به صورت الکترونیکی به مراجع قضایی فرستاده و روند بررسی پرونده‌ها را اینگونه دنبال کنند.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کردستان یادآور شد: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بستر مناسبی برای استانداردسازی شکایات هستند و می‌توانند با شناسایی و دسته بندی عناوین مجرمانه و دعاوی حقوقی از ورود پرونده‌های زیادی به دستگاه قضایی جلوگیری کنند.

 رشیدی به کاهش کار ضابطان در الکترونیکی شدن پرونده‌ها اشاره کرد و افزود: با تشکیل پرونده به صورت الکترونیکی و ارسال به دادسرا می‌توان بدون دخالت مأمور و مشکلات پیش روی آن به صورت الکترونیک پرونده‌ها به کلانتری و مراکز انتظامی ارجاع داده شود.

وی بر تکریم ارباب رجوع در دستگاه قضایی تأکید کرد و گفت: با اضافه شدن 27 دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان تا پایان سال جاری گام‌های مؤثری در جهت تسهیل کار مراجعان صورت گرفته است.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری کردستان گفت: در راستای تسهیل امور مراجعین به دستگاه قضایی با تشکیل جلسات متعدد، شیوه نامه‌ای با فرماندهان انتظامی استان تنظیم شد که درخواست‌های الزام به فک پلاک مستقیماً به پلیس راهور ارجاع شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه