سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد؛

کارگروه مالی برای مولدسازی دارایی‌های مازاد تشکیل می شود

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد گفت: اموال منقول دولت که قابل فروش و واگذاری است در کارگروه اقتصادی و مالی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

علی نمازی..

به گزارش خبرگزاری موج یزد، علی نمازی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد با اشاره به سیاست دولت مبنی بر مولدسازی اموال و دارایی‌های مازاد گفت: مدیران دستگاه‌های دولتی استان یزد تکلیف اموال مازاد بر نیاز خود را مشخص کنند.

وی افزود: بر اساس قانون دستگاه‌ها باید اموال مازاد خود را پس از شناسایی و احصاء به فروش برسانند و یا با تبدیل وضعیت اجاره بلند مدت دهند و یا در قالب اوراق اجاره عرضه کنند.

وی از تشکیل کارگروه اقتصادی و مالی در این زمینه خبر داد و اظهار داشت: اموال منقول دولت که قابل فروش و واگذاری است در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد و در مورد آن تصمیم گیری می‌شود که تاکنون ۱۷ مورد ملک شناسایی و واجد شرایط شناخته شده است.

نمازی بازگشت نشدن ۱۰۰ درصد منابع مالی حاصل از فروش و یا اجاره املاک مازاد را از جمله نگرانی مدیران دستگاه‌های اجرایی در این ارتباط برشمرد و گفت: فراهم کردن ساز و کارهای قانونی و افزایش منابع اعتباری، اجرای طرح را تسهیل می‌کند.

به گفته دبیر ستاد درآمدها و تجهیز منابع استان یزد در اجرای جزء یک بند « ه» تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۹۸، دستگاه‌های اجرایی مکلف به شناسایی اموال مازاد و اعلام به وزارت امور اقتصادی و دارایی هستند تا این وزارتخانه بر اساس ماموریت‌های محوله در قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه نسبت به مولدسازی دارایی‌های دولت و اموال غیرمنقول مازاد دستگاه‌های اجرایی اقدام کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه