سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران؛

مهم ترین وظایف یونسکو ارتباط بین کشورها و تبادل اندیشه است

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: سرمایه اصلی یونسکو سرمایه علمی، فرهنگی و آموزشی آن است و از مهم‌ترین وظایفش ایجاد ارتباط بین کشورها، تبادل اندیشه، فکر و ایده بین جوامع مختلف است.

حجت الله ایوبی

به گزارش خبرگزاری موج یزد، حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در شورای راهبردی دفتر استانی کمیسیون ملی یونسکو ( سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد) در یزد افزود: راه اندازی دفتر در این شهر، تجربه موفقی برای یونسکو بود و به دنبال آن هستیم تا این کار را به عنوان اقدامی موفق نه تنها برای دیگر استان‌ها، بلکه برای این نهاد معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: انصاف نیست و نباید هم همه امور در تهران به عنوان پایتخت کشور متمرکز باشد، بلکه باید با تمرکز زدایی و تراکم زایی فکر کنیم.

ایوبی اظهار داشت: یزد شهر میراث جهانی است، میراث ملموس و ناملموس فراوانی دارد و در جهان هم شناخته شده است و افتتاح دفتر یادشده هم به درستی انجام شد.

 دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران افزود: بالاترین سرمایه اصلی این نهاد به عنوان یک شبکه، حق عضویت نیست، بلکه تلاش برای شنیدن همه صداهاست که  تا اندازه‌ای هم موفق بود و  دلیل آن هم تا اندازه‌ای خروج کشورهای تمامیت‌خواه از یونسکوست.

ایوبی ادامه داد: سرمایه اصلی یونسکو سرمایه علمی، فرهنگی و آموزشی آن است و از مهم‌ترین وظایفش ایجاد ارتباط بین کشورها، تبادل اندیشه، فکر و ایده بین جوامع مختلف است.

 دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران خاطرنشان کرد: یزد به عنوان یکی از هفت شهر یادگیرنده پیوسته این نهاد بسیار ارزشمند است و تجربه‌های این شهر برای دیگر شهرها در راستای عضویت در شبکه جهانی شهرهای یادگیرنده هم بسیار موثر است.

وی افزود: این امر باید سبب شود که گردشگری در این شهر رونق زیادی پیدا کند و این یک حقیقت است زیرا آرزوهای هر گردشگری این است که از یزد دیدن کند، قطعا معرفی ظرفیت‌های بسیار ارزشمند آن به جهانیان، زمینه حضور هرچه بیشتر گردشگران را در استان فراهم می‌کند.

ایوبی با اشاره به وجود نخبگان یزدی تصریح کرد: باید از آنها در کمیسیون ملی یونسکو استفاده کنیم، زیرا در این سازمان ایده‌هایی طرح می‌شود که ریشه در تفکر ، اندیشه ، تاریخ ،دین و آئین‌ها دارد.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران ادامه داد: در میان تمدن‌های مختلف منطقه‌ای و جهانی، تنها فرهنگ و تمدن اسلامی است که آموزه‌هایی به نام اخلاق علم را با خود به همراه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه