سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است

جلوگیری از ۲۰ مورد تجاوز به حریم راهها و ساخت و ساز غیر مجاز در بیله سوار

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان بیله سوار گفت:باهدف حفاظت و حراست از حریم راهها از ۲۰ مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و سازغیرمجاز جلوگیری شد.

ساخت و ساز غیرمجاز

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، ​ ضیا فکری در بازدید از محور جعفر آباد - بیله سوار با بیان اینکه صیانت از حریم راه و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز  خط قرمز راهداری است گفت: تاکنون ۲۰ مورد اخطار کتبی به متخلفان ابلاغ شده و با دستور قضایی ۱۵ مورد کارگاه تعطیل شده و با متخلفان به شدت برخورد شده است.

وی برای ارتقای ایمنی راهها و کاهش تصادفات در جاده ها از تسطیح و رگلاژ ۱۲۰ کیلومتر از حریم راههای اصلی این شهرستان خبرداد و تصریح کرد:تاکنون ۶۶۰ تن آسفالت گرم وسرد برای لکه گیری راهای اصلی وفرعی شهرستان بیله سوار بکار گرفته شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان بیله سوار در جهت بالابردن ایمنی سطح جاده حذف نقاط حادثه خیز را از اولویت های مهم این شهرستان عنوان کرد و گفت:در سه ماهه امسال دو هزار و ۳۰۰ متر مکعب خاکبرداری، ۶۵ کیلومتر از راههای اصلی تیغه زنی و تسطیح وهمچنین۴۳۰  کیلومتر هم قنوزنی شده است.

فکری رنگ آمیزی ۲۷۵ متر از سرعت کاهها، نصب ۹۵ عدد تابلوهای انتظامی و۷۵ متر مربع تابلوهای هشداری را از دیگر اقدامات مهم اداره راهداری شهرستان بیله سوار در فصل بهار برشمرد.

وی برای بهبود بخشیدن به وضعیت حمل ونقل جاده ای و حمایت از رانندگان کامیون از توزیع ۸۸۰ حلقه لاستیک سهمیه ای بین رانندگان این شهرستان خبرداد و اظهار کرد:با فعالیت گشت نامحسوس اکیپ های راهداری در محورهای مواصلاتی ۳۰ عدد تابلوی غیر مجازو معیوب توسط راهداران پرتلاش شهرستان بیله سوار از سطح جاده ها برچیده شده است.

فکری با بیان اینکه راهداری بیله سوار مسئولیت نگهداری ۶۲۰ کیلومتر از راههای ارتباطی را برعهده دارد گفت:از این مقدار ۶۲ کیلومتر مربوط به راه اصلی، ۲۳۶ کیلوتر راه آسفالت روستایی، ۸۰ کیلومتر راه مرزی و ۲۴۳ کیلومتر نیز راه خاکی و شنی می باشد تصریح کرد:بهسازی راه روستایی اجاق قشلاقی که از مطالبات مردم این روستا بود توسط راهداران زحمتکش به نحو احسن انجام شده است.

 

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه