سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری سنندج:

شهربازی سنندج توسعه می یابد

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری سنندج از توسعه وارتقای شهربازی سنندج در پارک ملت خبر داد.

آرش اسماعیل نسب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، آرش اسماعیل نسب صبح روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: در راستای توسعه شهربازی در پارک ملت سنندج تعدادی از مغازه های این مسیر تخریب و در مکانی دیگر احداث می شود.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری سنندج گفت: با تخریب این مغازه ها فضای سه هزار متری شهر بازی به هفت هزار متر ارتقا یافته و با عقب نشینی انجام شده این مغازه ها در سمت دیگر این شهر بازی احداث می شود.

وی اضافه کرد: در راستای احداث شهربازی روباز پارک ملت تا کنون عملیات خاکبرداری، دیوار چینی و احداث دیوار حائل این پروژه انجام شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری سنندج افزود: رعایت قوانین استاندارد در ساخت این شهر بازی بسیار حائز اهمیت بوده و سرمایه گذار این طرح هم با دقت و رعایت کامل قوانین درحال احداث این مکان است.

وی با بیان اینکه عملیات نصب فونداسیون شهر بازی روباز هم به زودی آغاز می شود، گفت: سرمایه گذار این مجموعه با سازندگان وسایل بازی عقد قرارداد کرده که پس از انجام عملیات عمرانی نسبت به نصب آن اقدام می شود.

اسماعیل نسب یادآور شد: احداث اماکن تفریحی و ورزشی نظیر شهر بازی در سطح شهر در راستای پرکردن اوقات فراغت شهروندان یکی از مطالبات بحق همشهریان از مدیران شهرداری بود.

وی افزود: شهر بازی روباز پارک ملت یکی از اماکن تفریحی بود که چند سالی است به علث غیر استاندارد بودن وسایل بازی آن پلمپ شده است.

رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری سنندج اضافه کرد: سال گذشته و پس از انتشار فراخوان، سرمایه گذار بومی جهت احداث شهربازی پارک ملت با سرمایه گذاری ۱۳۰ میلیارد ریالی انتخاب و عملیات احداث طرح آغاز شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه