سرخط خبرها
  • هشدار تداوم گرمای غیرمعمول در کشور
  • آغاز فعالیت ۱۰۱ دستگاه اتوبوس ۱۸ متری در پایتخت
  • آغاز ثبت‌نام سفر اربعین در سامانه سماح از ۹ تیرماه
  • جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال یک‌طرفه شد
  • هیچ مجوزی برای کشت خشخاش صادر نشده است
  • مترو و اتوبوس در پایتخت تا ۱۹ تیر رایگان شد
  • تعطیلی میادین میوه و تره‌بار تهران در روز تاسوعا و عاشورا
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی ۳ نمره منفی دارد
  • فرودگاه عسلویه از شنبه ششم تیرماه جاری بازگشایی می‌شود
  • فریدزاده: «سفیر» باعث آشتی دادن قشر مذهبی با سینما شد
  • ادعای اکسیوس: محدودیت سفر تیم ملی ایران به آمریکا کاهش یافت
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند

جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان خبر داد

اهدای لوح زرین اخلاق ورزشی به هواداران بازی سپاهان – پرسپولیس

جانشین فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اهدای لوح زرین اخلاق ورزشی به هواداران اخلاق محور بازی سپاهان - پرسپولیس خبر داد.

دیدار تیم های فوتبال سپاهان اصفهان و ماشین سازی تبریز

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ حسین حسین زاده گفت: به هواداران اخلاق محور بازی سپاهان و پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی جام حذفی لوح زرین اخلاق ورزشی اهدا می شود.

وی بیان کرد: بی شک برپایی مسابقه فوتبال بین سپاهان و پرسپولیس در مرحله نیمه نهایی جام حذفی که برابر اعلام قبلی شامگاه چهارشنبه هشتم خرداد ماه در ورزشگاه نقش جهان برگزار می شود فرصتی تاریخی و به یادماندنی است تا هواداران هر دو تیم صحنه های زیبایی از معرفت، جوانمردی، اخلاق و فرهنگ غنی ایران اسلامی را به نمایش بگذارند.

حسین زاده با بیان اینکه همراهی و مشارکت تماشاگران با پلیس باعث برقراری نظم و امنیت هرچه بهتر ورزشگاه خواهد شد و به تبع همه مردم ایران از تماشای این مسابقه نیز لذت می برند، اظهار داشت: بر این اساس فرماندهی انتظامی استان اصفهان در نظر دارد تا لوح زرین اخلاق ورزشی را به هواداران اخلاق محور این بازی تقدیم کند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: بعد از بازی سپاهان و پرسپولیس طی مراسم ویژه ای در صبحگاه عمومی این فرماندهی لوح زرین اخلاق ورزشی توسط سردار معصوم بیگیفرمانده انتظامی استان اصفهان به هواداران اخلاق مدار حاضر در بازی مذکور اهدا خواهد شد.

گفتنی است؛ دو تیم پرسپولیس و سپاهان که قهرمانی و نایب قهرمانی لیگ برتر را کسب کرده اند امروز هشتم خرداد ماه ساعت ۲۱ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر می روند.

 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه