سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد

استاندار یزد بیان کرد؛

یزد دومین استان در زمینه تولیدات گلخانه‌ای کشور / آلودگی زیست محیطی کارخانجات چالش استان یزد است

استاندار یزد گفت: آلودگی زیست محیطی کارخانجات در یزد و مهاجرت نیروهایی با تحصیلات پایین، وجود مهاجرین خارجی و اتباع بیگانه افغانستان از دیگر چالش‌هایی است که به دنبال حل آنها هستیم.

استاندار یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، محمدعلی طالبی استاندار یزد در دیدار با دانش آموختگان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در سالن زنده یاد حمیدیا استانداری یزد بر اهمیت تقویت بنیه آموزشی برای انجام مسئولیت اصلی ارتش جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف تاکید کرد.

استاندار یزد با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های استان یزد در حوزه‌های مختلف، افزود: وجه غالب اقتصادی استان یزد به علت کمبود منابع آبی در چند دهه گذشته مربوط به حوزه صنعت و یزد دومین استان معدنی و چهارمین استان صنعتی کشور است.

وی ادامه داد: این استان در حوزه کشاورزی و دامپروری با رویکرد استفاده بهینه از منابع آب متحول شده و دومین استان در زمینه تولیدات گلخانه‌ای در کشور هستیم.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: مهمترین قابلیت استان به لحاظ موقعیت ممتاز جغرافیایی در بخش خدمات در حوزه گردشگری است و امروز با ثبت یزد به عنوان شهر میراث جهانی، استان یزد یکی از سه مقصد اصلی گردشگران خارجی در کنار استان‌های اصفهان و فارس است.

وی افزود: پیگیر اجرایی شدن تفاهم‌نامه مثلث طلایی گردشگری کشور به همراه این دو هستیم تا بتوانیم در این رابطه تبادل گردشگر نیز داشته باشیم.

طالبی تاکید کرد: تعداد گردشگران داخلی و مسافران نوروزی نیز در سال جاری نسبت به سال قبل ۱۲۰ درصد رشد داشته است.

استاندار یزد، مهمترین چالش استان یزد را کمبود شدید منابع آبی دانست و بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیگیر انتقال آب به استان بوده‌ایم زیرا آب شرب یزد به طور عمده از چشمه‌ها و چاه‌های عمیق و نیمه عمیق تأمین می شده که با کاهش سفره آب‌های زیرزمینی مشکلات فراوانی در تأمین آب آشامیدنی برای مردم مواجه بودیم.

وی ادامه داد: یکی از اصلی‌ترین پروژه‌های پدافند غیرعامل استان متمرکز بر خط انتقال آب است زیرا در گذشته به این موضوع توجه نشده و آسیب‌پذیری این خط انتقال بسیار بالا بوده است.

طالبی خاطرنشان کرد: آلودگی محیط زیست به خاطر استقرار صنایع و واحدهای تولیدی و صنعتی که به مسائل زیست محیطی آن توجه نشده و مهاجرت نیروهایی با تحصیلات پایین، وجود مهاجرین خارجی و اتباع بیگانه افغانستان از دیگر چالش‌هایی است که به دنبال برنامه‌ریزی برای ساماندهی آن هستیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه