سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

محمد راستاد؛

تقاضا برای گردشگری دریایی بیش از امکانات و تجهیزات موجود است/از سازندگان شناور‌های دریایی حمایت می‌کنیم

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نیاز به شناور‌های گردشگری داریم و به واسطه تولید شناور‌های گردشگری دریایی بخش ساخت تولید دریایی هم فعال شوند، گفت: از منابع وجوه اداره شده برای حمایت از سازندگان شناور‌های دریایی فعالان این بخش استفاده می‌کنیم.

محمد راستاد

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، محمد راستاد صبح امروز (چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از خادمان سفر‌های دریایی نوروز ۹۸ کشور در بندرعباس با بیان اینکه تقاضا برای گردشگری دریایی بیش از تجهیزات وامکانات موجود است، گفت: در برخی مناطق می‌توان با اندکی کار‌های عمرانی شرایطی فراهم کرد که مردم با آسایش و آرامش گردشگری دریایی انجام دهند که نمونه‌های آن در هرمزگان انجام شده است.

وی ادامه داد: در این راستا باید بخش خصوصی را برای بهبود زیر ساخت‌ها و تجهیزات دریایی بیشتر به مشارکت بطلبیم و همچنین هرمزگان را برای سایر استان‌ها الگو قرار دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نیاز به شناور‌های گردشگری داریم و به واسطه تولید شناور‌های گردشگری دریایی بخش ساخت تولید دریایی هم فعال شوند، گفت: از منابع وجوه اداره شده برای حمایت از سازندگان شناور‌های دریایی فعالان این بخش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: امسال سفر‌های دریایی بدون حادثه بود و جابه جایی افزون بر ۵۰۰ هزار خودرو و ۶ میلیون مسافر بدون سانحه انجام شد.

راستاد، همیاران را ناجی‌های موثر در سفر‌های دریایی دانست و گفت: این افراد در حوادث دریایی توانسته اند از بروز سانحه جلوگیری کنند و به همین منظور بکارگیری همیاران ناجی در سطح کشور توسعه می‌یابد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه