سرخط خبرها
  • گردش مالی بازار نوشت‌افزار حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان
  • پلیس دختر گمشده صومعه‌سرایی را پیدا کرد
  • وزیر نیرو: نباید قطع برق موجب قطعی آب شود
  • دربی ۱۰۷؛ پرسپولیس - استقلال، نبرد سرخ و آبی در دیار زاینده رود
  • میانگین مصرف روزانه بنزین از ۱۴۸ میلیون لیتر گذشت
  • بقائی: جنایت در سیریک نشانه دیگری از سقوط اخلاقی آمریکاست
  • درخشش بدمینتون ایران در آسیای میانه با ۱۱ طلا و ۴ نقره
  • کلاهبرداری با لباس پلیس از پشت میله‌های زندان / انهدام شبکه کلاهبرداری در تهران
  • حضوری بودن سال تحصیلی همه دانشگاه‌ها از مهرماه
  • وزیر علوم: دانشگاه با التزام به هنجارها بازگشایی می‌شود
  • آیین‌نامه ساماندهی روش‌های نوین درمان ناباروری در آستانه تصویب هیئت دولت
  • میدری: صنعت گردشگری منجر به فقرزدایی و توسعه اشتغال می‌شود
  • قائم‌پناه: وام مولد باید به تولید واقعی منجر شود
  • وزیر فرهنگ: ایران ظرفیت نامتناهی برای روایتگری دارد
  • شادی میهنی سرمربی تیم فوتبال دختران عراق شد
  • ترکیدگی خط لوله گاز در حومه مشهد
  • پوتین: روسیه شجاعت و پایداری مردم ایران را تحسین می‌کند
  • جوان دهه هشتادی کرمانی زمین ۹ میلیاردی خود را وقف مسجد مقدس جمکران کرد
  • رویان، رنج درمان ناباروری در خارج از کشور را کاهش داد
  • مجوز واردات کالا‌های اساسی از منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) صادر شد

آیت الله میرعمادی خطاب به رئیس جمهور:

انتظار نداریم در لرستان کارخانه ایجاد کنید/ دولت زمینه مشارکت مردم در ایجاد اشتغال را فراهم کند

نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد خطاب به رئیس جمهور، گفت: دولت شاخص های لرستان را نه به حد اعلاء، که به میانگین کشوری نزدیک کند.

سفر روحانی به لرستان سیل زده

به گزارش خبرگزاری موج لرستان، نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد خطاب به حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران که به منظور بازدید از مناطق سیل زده به این استان سفر کرده است، گفت: انتظار نداریم که در لرستان کارخانه ایجاد کنید اما مردم انتظار دارند که دولت زمینه مشارکت مردم در ایجاد اشتغال را فراهم کند.

سید احمد میرعمادی که در جلسه ستاد مدیریت بحران لرستان سخن می گفت: افزود: استان لرستان در بسیاری از شاخص ها از مقیاس کشوری پائین تر است، لذا انتظار می رود دولت در خصوص ارتقای شاخص ها، همت کند.

نماینده ولی فقیه در لرستان، ادامه داد: با توجه به سیل لرستان و مشکلات کشور و استان، انتظار ما این نیست که شاخص ها به حد عالی ارتقا یابد بلکه خواهان آنیم تا به میانگین کشوری نزدیک شود.

میرعمادی، تاکید کرد: شرایط اقتصادی کشور قابل درک است و انتظار ساخت کارخانه نداریم اما، دولت می تواند شرایطی را فراهم کند تا زمینه مشارکت مردم در ایجاد اشتغال مهیا شود.

امام جمعه خرم آباد تصریح کرد: برخی سیل زدگان لرستان در تماس با ما می گویند به رئیس جمهور و دولتمردان بگویید ما لوازم و ملزومات نمی خواهیم، حداقل برای رفع بیکاری فرزندان ما چاره جویی کنید. لذا من از جانب مردم از شما می خواهم در این خصوص چاره اندیشی کرده و اقدام عملی صورت دهید.

گفتنی است ساعاتی پیش، حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی ایران به منظور بازدید از مناطق سیل زده لرستان، وارد خرم آباد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه