سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

دادستان پارس آباد تاکید کرد؛

برخورد قاطع با هنجار شکنان در چهارشنبه سوری آخر سال

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرزی پارس آباد مغان گفت: با هرگونه اخلال در نظم و امنیت عمومی و برهم زنندگان آرامش شهروندان در چهارشنبه سوری آخر سال برخورد قاطع قضایی صورت می‌گیرد.

رنجبر

امین رنجبر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اردبیل با اشاره به فرا رسیدن چهارشنبه آخرسال اظهار داشت: دادستانی با مخاطره انداختن آیین های چهارشنبه آخر سال که امنیت و آسایش عمومی جامعه را بر هم بزنند، به شدت و بدون اغماض برخورد می کند.

وی از برخورد قاطع با هنجار شکنان در چهارشنبه سوری خبرداد و گفت: تمهیدات لازم در چهارشنبه سوری برای امنیت شهروندان در این شهرستان اندیشیده شده است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان مرزی پارس آباد مغان ضمن توصیه به خانواده ها  ابراز داشت: فرزندان خود را از خطرات مواد محترقه و آتش زا آگاه نموده و آنان را از بازی با چنین موادی برحذر دارند.

رنجبر ادامه داد: زیرا که همراهی خانواده ها و قانون مداری شهروندان باعث می شود در چهارشنبه آخر سال در امنیت کامل و به آرامی سپری شود.

وی با بیان اینکه از مردم درخواست می‌شود به محض مشاهده خرید و فروش مواد منفجره و آتش زا به هر شکل هر چه سریعتر مأموران نیروی انتظامی را در جریان قرار دهند.

دادستان پارس آباد همچنین بیان کرد: برای پیشگیری از وقوع جرم و حیف ومیل حقوق و اموال عمومی در ایام تعطیلات نوروزی روسای ۸ اداره مرتبط  منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، محیط زیست، راهداری و حمل و نقل جاده ای، مسکن و شهرسازی، شهرداری، مدیریت امور آب مغان و شرکت بهره برداری با این موضوع به دادسرا دعوت و دستورات و تذکرات لازم قانونی به آنان داده شد.

رنجبر اضافه کرد: برخی متخلفین از تعطیلات ایام عید و غفلت برخی ادارات سو استفاده کرده و اقدام به تعرض به اموال عمومی با ساخت و ساز در حریم جاده ها، تخریب مراتع و جنگل ها ، تغییر کاربری مزارع و غیره می نمایند بنابراین به روسای ادارات مربوطه دستور تشکیل کشیک و گشت تلفیقی نوروزی برای جلوگیری از متعرضین به بیت المال و اموال عمومی داده شد.

وی خاطر نشان کرد: قانون خط قرمز ما می باشد و هرکسی در هر پست و مقامی که بخواهد این خط قرمز را رد شود با قاطعیت و شدت لازم برخورد خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه