سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

ضرورت همکاری دهیاری ها در آموزش روستاییان برای واکسیناسیون بیماری نیوکاسل طیور

مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: پرورش طیور درآمد و اقتصاد مردم روستا را تشکیل می دهد؛ پیشگیری از ورود بیماری و حفظ این سرمایه نیازمند همکاری و آموزش روستاییان در امر واکسیناسیون بیماری نیوکاسل است.

آغاز جوجه‌ریزی برای تأمین مرغ بازار شب عید

به گزارش خبرگزاری موج یزد، علی اکبر حدادزاده مدیرکل دامپزشکی استان یزد در جمع مردم روستای بختیاری در شهرستان خاتم گفت: بیماری نیوکاسل یک بیماری بسیار خطرناک و کشنده برای صنعت طیور می باشد که در صورت وارد شدن به یک روستا می تواند تمامی طیور را درگیر نماید.

حدادزاده تصریح کرد: نظر به آنکه پرورش طیور درآمد و اقتصاد مردم روستا را تشکیل می دهد؛ پیشگیری از ورود بیماری و حفظ این سرمایه نیازمند همکاری خود این عزیزان در امر واکسیناسیون نیوکاسل می باشد.

وی در ادامه با تأکید برنقش اساسی آموزش، از دهیاران خواست: در آموزش مردم سایر روستاها از هیچ تلاشی دریغ نکنند و با آموزش همگانی نسبت به پیشگیری از بیماری نیوکاسل اقدام نمایند.

حدادزاده همچنین با اشاره به دو بیماری خطرناک تب مالت و تب کریمه کنگو بر رعایت نکات بهداشتی در راستای پیشگیری از بیماری پرداخت و خواستار رعایت جدی این موارد شد.

مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: تب مالت به عنوان یکی از مهمترین بیماری های مشترک بین انسان و دام است که با توجه به عوارض زیاد و علائم طولانی مدت و همچنین هزینه هنگفت درمان در انسان، لازم است توجه ویژه ای در رعایت نکات بهداشتی از زمان دوشیدن شیر تا تبدیل به محصول شود.

وی به اهالی محترم روستا تأکید کرد: به منظور پیشگیری از تب مالت حتما شیر را جوشانده و پنیر را به مدت سه ماه در آب نمک نگهداری نمایند و همچنین با نگهداری گوشت در دمای ۰ تا ۴ درجه یخچال به از بین رفتن میکروب و  سلامت گوشت اطمینان حاصل نمایند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه