سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

مدیر کل هواشناسی اردبیل خبر داد؛

تداوم بارش باران و برف همراه با وزش باد در اردبیل

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل از تداوم بارش باران و برف همراه با وزش باد تا ظهر جمعه در بیشتر مناطق استان اردبیل خبر داد.

برف

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، علی دولتی مهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: براساس نقشه های هواشناسی، امروز آسمان استان ابری و در مناطق مرکزی با وزش باد گاهی با سرعت تند تا شدید بوده و در ادامه فعالیت سامانه بارشی تا ظهر فردا پنجشنبه در مناطقی از استان بارش باران و برف پیش بینی می شود.

وی تصریح کرد: از بعدازظهر فردا پنجشنبه ۹ اسفند ضمن تداوم وزش باد، موج دوم بارش باران و برف در سطح استان بویژه در مناطق شمالی و جنوبی استان آغاز می شود و تا ظهر جمعه ادامه می یابد.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل افزود: با توجه به کاهش نسبی دما از پنجشنبه شب در مناطقی از استان اردبیل بارش بصورت برف پیش بینی می شود.

دولتی مهر بیان کرد: از عصر جمعه با توجه به خروج سامانه از منطقه بتدریج از میزان ابرها کاسته شده و آسمان مناطق مرکزی و جنوبی استان تا روز یکشنبه هفته آینده صاف تا نیمه ابری اما در مناطق شمالی استان،آسمان نیمه ابری تا ابری پیش بینی می شود.

وی گفت: ضمن اینکه طی روزهای جمعه و شنبه و یکشنبه در مناطق مرکزی و بویژه مناطق جنوبی استان در طول شب ها دمای هوا در مناطق مرکزی ۱ الی ۲ درجه زیر صفر ، در مناطق جنوبی استان ۳ الی ۶ درجه زیر صفر خواهد رفت.

مدیر کل هواشناسی استان اردبیل افزود: طی دیشب تا صبح امروز چهارشنبه ۸ اسفند در بیشتر مناطق استان بارش باران و در مناطق کوهستانی بارش برف بارید که بیشترین میزان باران از ایستگاه بارانسنجی کجل خلخال با ۱۱ میلیمتر و بیشترین بارش برف از ایستگاه بارانسنجی آلوارس (سرعین) با ۱۰ سانتیمتر به ثبت رسیده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه