سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

مدیرکل امور اجتماعی استاندار یزد :

همراهی رسانه ها به موج کتابخوانی در جامعه کمک می کند

مدیرکل امور اجتماعی استاندار یزد در ستاد خبری نمایشگاه کتاب یزد اظهار داشت: همت و همراهی و هم افزایی رسانه ها به موج کتابخوانی در جامعه کمک می کند.

خامسی یزد

به گزارش خبرگزاری موج یزد، فخرالسادات خامسی هامانه عنوان کرد: همت و همراهی و هم افزایی رسانه ها، دستگاه های دولتی، هنرمندان می تواند در نمایشگاه کتاب یک رویداد بسیار خوب را رقم بزند و به ایجاد موج کتابخوانی در جامعه کمک کند.

خامسی هامانه بیان کرد: مردم باید متوجه اثرگذاری کتاب در زندگی روزمره خود بشوند تا ناخودآگاه خلأ آن را در زندگی خود احساس کنند و آن را به شکل دائمی در سبد خانوار خود قرار دهند.

وی خاطرنشان کرد: رسانه ها در این زمینه می توانند اثرگذار باشند و باید کتابخوانی را به یک جریان و یک هنجار و ارزش در جامعه تبدیل کنند تا تمام جامعه به سمت کتابخوانی روی بیاورند.

وی تصریح کرد: اگر کتابخوانی به یک دغدغه همگانی تبدیل شود، آنگاه می توانیم به کتابخوان شدن افراد جامعه امیدوار باشیم.

خامسی هامانه ادامه داد: صرف نمایش کتاب قرار نیست به ترویج کتابخوانی کمک کند و در کنار این نمایشگاه ها باید حرکات دیگری انجام شود تا لذت کتابخوانی در مردم ایجاد شود و این امر با انجام برخی اقدامات خلاقانه امکان پذیر است.

وی افزود:نمایشگاه کتاب امسال به لحاظ برگزاری از تنوع خوبی برخوردار بود و شاهد خلاقیت‌ها و ابداعات بسیاری بودیم اما به نظر می رسد، همانطور که انتظار می رفت، خرید کتاب نسبت به سال گذشته کمتر باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه