سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

شهیار میرخشتی:

۱۲ نفر از سرنشینان ۲ خودروی پراید و یک دستگاه تیبا مصدوم شدند

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان گفت: تصادف زنجیره ای سه خودرو در اهواز تعداد ۱۲ مصدوم برجا گذاشت.

تصادف محور کوهدشت

به گزارش خبرگزاری موج، شهیار میرخشتی اظهار داشت: این حادثه در ساعت ۱۷:۳۶ دقیقه در مسیر پل فولاد اهواز به سمت اکباتان رخ داد.
وی افزود: در این حادثه تعداد ۱۲ نفر از سرنشینان ۲ خودروی پراید و یک دستگاه تیبا مصدوم شدند که پنج نفر آنها آقا و هفت نفر دیگر خانم هستند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی خوزستان با بیان اینکه این حادثه فوتی نداشته است، گفت: مصدومان برای درمان به بیمارستان گلستان اعزام شدند.
میرخشتی همچنین گفت: دریک حادثه رانندگی در شهرستان لالی نیز ۲ دستگاه خودروی پراید در منطقه هفت شهیدان با یکدیگر برخورد کردند که این سانحه هفت مصدوم در پی داشت.
وی گفت: مصدومان این حادثه برای درمان به بیمارستان 22 بهمن مسجدسلیمان اعزام شدند ؛ این حادثه نیز مورد فوتی در پی نداشت.
تعداد ۱۰۰ پایگاه جاده ای و شهری زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اهواز و ۱۶۰پایگاه در کل خوزستان فعال هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه