سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
  • استخراج غیرمجاز، برق ۳ واحد صنعتی تهران را قطع کرد
  • توصیه نیلی به پزشکیان؛ کمی آرام‌تر گران کن
  • گودرزی: پیامک حذف کالابرگ خطای سامانه بود
  • انهدام باند جعل گذرنامه و کلاهبرداری در تهران
  • پیش‌بینی وزش باد برای تهران طی ۵ روز آینده
  • تمدید مهلت ثبت‌نام مسابقات ملی مهارت تا ۳۱ شهریور
  • نایب قهرمانی دختران وزنه‌بردار ایرانی در آسیا برای نخستین بار در تاریخ/ پسران نیز در جایگاه دوم ایستادند
  • اولین اولویت سازمان تامین اجتماعی باید واگذاری شرکت‌های دولتی باشد
  • انهدام ۲ هسته عملیاتی گروهک تروریستی - تکفیری در جنوب‌شرق کشور
  • تمدید مهلت معرفی مشمولان غیرغایب پذیرفته شده در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان بیان کرد:

بهره‌گیری از تجهیزات نجات پیشرفته باعث نجات مصدوم از داخل خودروی واژگون شده شد

مصدومان حادثه واژگونی پژو ۴۰۵ توسط آمبولانس‌های هلال احمر و اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

واژگونی خودرو

به گزارش خبرگزاری موج گلستان ، محمدعلی هروی اظهار کرد: یکی از اقداماتی که در حوزه تجهیزات و زیرساخت‌ها در بخش امداد و نجات هلال احمر شکل گرفته، بهره‌گیری از تجهیرات نجات پیشرفته است تا بتوانیم مصدومان را با کمترین آسیب ممکن از صحنه حادثه خارج و به مراکز درمانی منتقل کنیم.

وی ادامه داد: آموزش نیروهای داوطلب یکی از محورهای اساسی در حوزه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در استان گلستان است و با توجه به اهدای رتبه امدادی به داوطلبان پس از طی آموزش‌های لازم، از این عزیزان در عملیات‌های مختلف استفاده خواهیم کرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان به حادثه واژگونی روز گذشته در محور سه‌راهی دانشمند در محورهای شرقی استان گلستان اشاره کرد و گفت: این حادثه ساعت 10 و 10 دقیقه روز گذشته رخ داد.

هروی گفت: در این حادثه یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ دچار واژگونی شده که سه نفر دچار مصدومیت شده و از این تعداد یک نفر به دلیل شدت حادثه در خودرو گیر کرده بود و امکان خروج وی از خودرو در شرایط عادی وجود نداشت.

وی تاکید کرد: بلافاصله تیم امداد و نجات از پایگاه امداد جاده‌ای اینچه‌برون همراه با تجهیزات ست نجات به محل اعزام شدند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان بیان کرد: در این حادثه بلافاصله با استفاده از تجهیزات، عملیات نجات مصدوم از داخل خودروی حادثه دیده انجام و مصدومان توسط آمبولانس‌های هلال احمر و اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.

هروی بیان کرد: مرکز ندای امداد 112 هلال احمر گلستان به صورت 24 ساعته آماده پاسخگوی به ندای امداد امدادخواهان است و عزیزان در هر نقطه‌ای از استان که حادثه‌ای برای آنها رخ داد می‌توانند با این شماره تماس گرفته و درخواست کمک را داشته باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه