سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد؛

تأثیرگذاری خط آهن قزوین-رشت در اقتصاد کشور/ راه‌آهن قزوین-رشت در دهه اول اسفند افتتاح می‌شود

وزیر راه و شهرسازی به اهمیت بالای خط آهن قزوین-رشت-آستارا از لحاظ استراتژیک برای کشور و منطقه اشاره کرد و گفت: امیدواریم پس از سپری شدن مراحل آخر پروژه قزوین-رشت که شامل تحکیم، تنظیم و تثبیت ریل است شاهد افتتاح این مسیر در دهه اول اسفند ماه باشیم.

وزیر راه و شهرسازی1

به گزارش خبرگزاری موج از گیلانف محمد اسلامی عصر امروز در حاشیه بازدید از پروژه خط آهن قزوین-رشت در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه این پروژه در مراحل نهایی قرارگرفته است افزود: امیدواریم هرچه سریعتر شاهد اتمام این پروژه باشیم.

وی با اشاره به تأثیرگذاری این پروژه در اقتصاد کشور و استان گیلان اظهار داشت: این پروژه ریلی علاوه بر اینکه در حمل و نقل مردم و مسافران ایجاد رفاه می کند برای اتصال به مناطق فراتر از  قفقاز و ترانزیت کالا برای ما از اولویت بالایی برخوردار است.

وزیر راه و شهرسازی3

وزیر راه و شهرسازی ادامه پروژه خط ریلی قزوین-رشت و  اتصال به آستارا را نیز بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در دومین روز از سفر به گیلان ضمن بازدید از مسیر راه آهن رشت به آستارا برای فراهم کردن تمهیدات و مقدمات لازم تصمیم گیری می کنیم.

خط ریلی منتهی به آستارا را یکی از بهترین مسیرها برای ترانزیت کالا

وی تردد از خط ریلی منتهی به آستارا را یکی از بهترین مسیرها برای ترانزیت کالا عنوان کرد و افزود: با اتصال خط ریلی به آستارا حمل کالا از جنوب شرقی آسیا و حوزه اقیانوس هند به شمال قفقاز و بخشی از اروپای شرقی تقریباً به یک سوم زمان مسیر کشتیرانی کاهش می دهد و به همین نسبت برکاهش قیمت تمام شده نیز تأثیر دارد.

 اسلامی گفت: باتوجه به افتتاح خط آهن آستارا-آستارا خلأ موجود میان رشت به آستارا از طریق بخش جاده ای تکمیل می شود تا با احداث مسیر ریلی کل مسیر با قطار سپری شود.

وزیر راه و شهرسازی4

وی با اشاره به اینکه ادامه مسیر قزوین-رشت به آستارا جزء اولویت های ما است اظهار داشت: امیدواریم پس از برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار شروع عملیات اجرایی را با تعیین زمانبندی در سال آینده در دستور کار قرار دهیم.

بررسی وضعیت استان گیلان در حوزه راه و شهرسازی

وی بررسی وضعیت استان گیلان در حوزه راه و شهرسازی را از اهداف دیگر سفر خود عنوان کرد و گفت: در این سفر مسائلی که مورد نظر استاندار گیلان در جهت توسعه و پیشرفت است را بررسی و در آن خصوص تصمیم گیری می کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه