سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

با حضور وزیر دفاع ؛

خطوط تولید تجهیزات الکترواپتیکی پیشرفته در اصفهان افتتاح شد

با حضور وزیر دفاع خطوط تولید تجهیزات الکترواپتیکی پیشرفته در اصفهان افتتاح شد.

اصفهان- وزیر دفاع

به گزارش خبرگزاری موج ازاصفهان، وزیر دفاع با حضور در شرکت صنایع الکترواپتیک وزارت دفاع در اصفهان از محصولات و دستارودهای جدید این صنعت بازدید و خطوط تولید تجهیزات الکترواپتیکی پیشرفته را افتتاح کرد.

امیر سرتیپ حاتمی در بدو ورود با حضور در جمع مدیران و متخصصین صنایع الکترواپتیک شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع با تاکید بر توجه ویژه به نیازها و درخواست های تکنولوژیکی نیروهای مسلح، توجه به فرایندهای نوآورانه، مهندسی سیستم و مدیریت دانش؛ استاندارد سازی و تضمین های کیفیت را از اولویت های پیش برندگی صنعت دفاعی در شرایط تحریم دانست.

وی افزود: با توانمندی، ظرفیت های فوق العاده و زیر ساخت های فناورانه در شرکت صنایع الکترونیک و صنایع الکترو اپتیک اصفهان خواهیم توانست بطور جامع نیازهای به روز نیروهای مسلح را در حوزه های الکترواپتیکی، لیزری و تجهیزات پزشکی بدون نیاز به خارج از کشور پاسخ دهیم.

اصفهان- وزری دفاع

امیر سرتیپ حاتمی قدرت و اقتدار دفاعی کشور را مرهون آگاهی و بصیرت ملت بزرگ ایران اسلامی،تدابیر فرمانده معظم کل قوا، حمایت های دولت خدمتگزار و تلاش و مجاهدت های رزمندگان نیروهای مسلح و متخصصان صنعت دفاعی دانست و گفت: امروز صنایع دفاعی به عنوان پیشران صنعت کشور نماد خود باوری و اتکا به ظرفیت های داخلی است.

وزیر دفاع پیشرفت های چشمگیر در حوزه های مختلف بویژه الکترونیک و اپتیک در وزارت دفاع را مرهون تفکر انقلابی، جهادی و جوان گرائی دانست و افزود: در آینده خبرهای بسیار خوبی را از پیشرفت های صنایع الکترونیک وزارت دفاع به اطلاع  ملت عزیز و سربلندمان خواهیم رساند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه