سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون املاک و حقوقی راه وشهرسازی استان اصفهان اعلام کرد:

تثبیت مالکیت دولت در بیش از ۱۱۰۰ هکتار اراضی در حریم شهرهای استان اصفهان

معاون املاک و حقوقی راه وشهرسازی استان اصفهان ازتثبیت مالکیت دولت در بیش از ۱۱۰۰ هکتار اراضی در محدوده و حریم شهرهای استان اصفهان در سال جاری خبر داد.

اصفهان معاون حقوقی راه و شهرسازی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، حسین سالاری مقدم گفت: این حوزه با توجه به وظایف ویژه، در چند بخش از جمله املاک، حقوقی، شناسایی اراضی دولتی در حریم و محدوده قانونی شهرها و تهیه نقشه های مربوط به این اراضی، واگذاری زمین در قالب عقود مختلف ،تفاهم ها و دستورالعمل های ابلاغی فعالیت می نماید.

وی افزود: آمار کلی عملکرد فوق شامل تهیه ۲۱۱ مورد صورتمجالس تفکیکی اراضی و ۴۸ مورد صورت مجالس تفکیکی آپارتمانها در شهرستانها و ۱۰۶ مورد در شهر اصفهان، اخذ بیش از ۱۲۰۰ مورد سند تک برگی اراضی دولتی و تحصیل اراضی و تثبیت مالکیت دولت در بیش از ۱۱۰۰ هکتار اراضی در محدوده و حریم شهرهای استان در سال جاری بوده است.     

سالاری مقدم  بیان داشت: حفظ و حراست از اراضی دولتی یکی از مهمترین وظایف این حوزه می باشد.

وی با توجه به اراضی دولتی در اختیار این اداره کل بیان داشت:  حفظ و حراست از اراضی دولتی یکی از مهمترین وظایف این حوزه می باشد و بدین منظور یگان حفاظت از اراضی تشکیل گردیده و در سراسر استان به صورت شبانه روزی فعالیت می نمایند. همچنین کارشناسان حقوقی در مرکز و شهرستانهای استان با تنظیم شکایت، لایحه، دادخواست و ... از طریق مراجع قضائی و انتظامی، پیگیر رفع تصرف از اراضی و احقاق حقوق دولت می باشند.

سالاری مقدم افزود: یکی دیگر از فعالیت های مهم این بخش، واگذاری اراضی مورد نیاز شهرها جهت احداث مدرسه ،حوزه، دانشگاه، مسکن، مغازه، مسجد ،کارگاهی،رفاهی و تفریحی، گورستان و ... است.

وی در ادامه اظهار داشت: علاوه بر این در بخش دیگری که نیازمند خدمات رسانی روزانه بصورت سریع و کمتر از یک روز کاری می باشد پاسخ استعلام مراجع قانونی در خصوص سابقه مالکیت و استفاده افراد از تسهیلات دولتی تحت عنوان فرم "ج" است که در خصوص پرونده های عادی و فاقد مشکل بصورت روزانه و فوری انجام می گردد و پاسخگویی به استعلامات متعدد و متنوع مراجع قانونی شامل مراجع قضائی ،ادارات ثبت اسناد و املاک، مراجع انتظامی، دستگاههای اداری و نهادهای دولتی و غیر دولتی در خصوص اراضی دولتی و بهنگام ،تثبیت و صدور سند مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی نیز از دیگر فعالیت های مهم و حساس این حوزه است.

معاون املاک و حقوقی راه وشهرسازی استان اصفهان در پایان با ارائه آمار در این رابطه بیان داشت: آمار کلی عملکرد فوق شامل تهیه 211 مورد صورتمجالس تفکیکی اراضی و 48 مورد صورتمجالس تفکیکی آپارتمانها در شهرستانها و 106 مورد در شهر اصفهان، اخذ بیش از 1200 مورد سند تک برگی اراضی دولتی و تحصیل اراضی و تثبیت مالکیت دولت در بیش از 1100 هکتار اراضی در محدوده و حریم شهرهای استان در سال جاری بوده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه