سرخط خبرها
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد

برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی مطرح کرد؛

مدیریت کنونی کشور پیر و خسته است/لزوم استفاده از نخبگان در مدیریت کشور

برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی بابیان اینکه از نخبگان جوان در مدیریت کشور استفاده نمی‌شود، گفت: دانش‌آموختگان باید بتوانند با حل مسائل کوچک در دوران دانشجویی تمرینی برای حل مسائل بزرگ‌تر در آینده تمرین کنند.

صالحی

«علیرضا صالحی» برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی در گفتگو اختصاصی با خبرگزاری موج هرمزگان گفت: مدیریت کنونی کشور، مدیریتی پیر و خسته است و افرادی که متصدی جایگاه‌های مدیریتی هستند کنار نمی‌روند تنها از پستی به پست دیگر منتقل می‌شوند.

وی بابیان اینکه در حال حاضر از نخبگان جوان در جایگاه‌های مدیریتی استفاده نمی‌شود، خاطرنشان کرد: این پوست‌اندازی در مدیریت خرد و کلان باید اتفاق بیافتد و این‌یک ضرورتِ جدی است.

رئیس مجمع علوی استان هرمزگان ادامه داد: لایه‌ی مدیران جوان را باید افرادی تشکیل دهند که شایستگی‌های علمی و تخصصی را کسب کرده باشند و از نظر تکیه و پایبندی در انقلاب و نظام توانا باشند.

وی بابیان اینکه در حال حاضر شایستگی‌های نخبگان توسط بنیاد ملی نخبگان مشخص می‌شود، گفت: این شناسایی باید دقیق‌تر باشد و تنها از بعد علمی نباشد بلکه از نظر اجرایی، تعاملات اجتماعی و مدیریتی، نخبگان را موردبررسی قرار دهند.

دانشجویان و نخبگان باید در هر دوره‌ای از تحصیل خود تمرین مدیریت کنند

برگزیده بیستمین دوره جشنواره جوان خوارزمی ادامه داد: به‌قدری باید اطلاعات بنیاد ملی نخبگان دقیق و تکمیل باشد که اگر نهادی برای انتخاب مدیر نیاز به کمک داشت به این بنیاد مراجعه کند. تحقق این موضوع در کشور برای اجرای منویات رهبری در راستای استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل نخبگان ضروری به نظر می‌رسد.

عضو کمیسیون فرهنگی کنگره ملی همفکری بسیج دانش‌آموزی گفت: دانشجویان و نخبگان باید در هر دوره‌ای از تحصیل خود تمرین مدیریت کنند و با یک مسئله و موضوع خاصی که مرتبط با واحد درسی‌شان است کلنجار بروند.

صالحی تصریح کرد: دانش‌آموختگان باید راه‌حل‌های تئوری را با هدف حل مسئله در شرایط واقعی به کار بگیرند؛ اکنون دانشجویان کمتر در معرض حل مسائل قرار می‌گیرند.

وی در پایان گفت: فعالیت در تشکیلات دانشجویی برای همه دانشجویان لازم است تا توانمندی‌های زیادی در زمینه مدیریتی کسب کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه