سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

عزم دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای بهبود زیرساخت های سلامت در استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشستی با معاون رییس جمهور ضمن بیان نیازمندی های استان برای بهبود زیرساخت های سلامت، خواستار مساعدت بیشتر سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای ارتقای وضعیت موجود شد.

نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با معاون رییس جمهور

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، شاهرخ یوسف زاده چابک رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در نشستی با دکتر محمد باقر نوبخت معاون رییس جمهور، ضمن بیان نیازمندی های استان برای بهبود زیرساخت های سلامت، خواستار مساعدت بیشتر سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای ارتقای وضعیت موجود شد.

توسعه زیر ساخت های درمانی، ساخت بیمارستان هزار تخت خوابه و دانشکده پزشکی در رشت، پرداخت مطالبات پرسنلی و مطالبات بازنشستگان، محورهای اصلی این نشست بود که در این خصوص قول مساعد داده شد. در این نشست، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه نیز حضور داشت.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تدوین برنامه راهبردی از سال ۹۵ در صدد برآمد با شناخت درست وضعیت موجود و بررسی نقاط قوت و ضعف، فرصت ها و تهدیدهای سلامت در گیلان، اهداف استراتژیکی را برای ارتقای بهداشت و درمان در گیلان ترسیم نماید.

در این راستا، اجرای بیش از ۵۰ سنجه و پروژه استراتژیک مد نظر قرار گرفت.

در حال حاضر، با گذشت حدود ۳ سال از اجرای این طرح ها و برنامه ها شاهد دستاوردهای حایز اهمیتی در مجموعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان هستیم.

حرکت در مسیر دانشگاه های نسل سوم، ارتقای زیرساخت های بهداشت و درمان، توسعه کلینیک های ویژه جهت ارایه خدمات تخصصی، توسعه کارآفرینی و راه اندازی شرکت های دانش بنیان، راه اندازی تنها مرکز پیوند شمال کشور، راه اندازی مجتمع فناورهای پیشرفته پزشکی، حمایت از مخترعان و اجرای بیش از ده اختراع و نوآوری در حوزه سلامت، توسعه زیرساخت های فناوری سلامت در استان، افزایش نقاط بهداشتی در استان، استقرار نظام ارجاع و نظام بیماری های واگیر، مدیریت درآمد و کاهش هزینه ها و ده ها دستاورد از این دست را می توان در عملکرد چند سال اخیر دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مشاهده کرد.

بی شک برای تحقق همه برنامه ها و اهداف ترسیم شده حوزه سلامت در گیلان، مساعدت و همراهی مسوولان، سازمان های ذی ربط و صاحبان خرد و اندیشه، می تواند مثمر ثمر باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه