سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه:

مسیر مرزی کرمانشاه شایسته تردد هزار کامیون صادراتی نیست

کیوان کاشفی در روز ملی صادرات ضمن انتقاد از عدم امکانات مناسب مسیرهای مرزی کرمانشاه برای تردد کامیون‌های صادراتی، گفت: برای افزایش بیشتر صادرات کرمانشاه، نیازمند ایجاد ظرفیت‌های جدید هستیم.

283-5-7b

کیوان کاشفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه به بهانه روز ملی صادرات مهیاسازی استاندارد زیرساخت‌های مرزی کرمانشاه را بزرگ‌ترین دغدغه در مسیر توسعه محور مرزهای استان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر مسیر تردد حدوداً هزار کامیون صادراتی در دو مرز پرویزخان و سومار ضعیف است و اگر طالب رشد هستیم، مسئولین باید هرچه سریع‌تر شعار را به عمل نزدیک کنند.

رئیس اتاق بازرگانی کرمانشاه از این استان به‌عنوان یک منبع مهم تولیدی، مهارتی و بیولوژیک در مسیر رشد و توسعه صادرات یادکرد و عنوان داشت: گسترش تولید صادرات محور، ایجاد و نیازسنجی صنایع تبدیلی مرتبط با هر استان و محصول و همچنین بهسازی اصولی زیرساخت‌های مسیرهای مرزی کرمانشاه می‌تواند در این استان، تحول‌آفرین باشد.

از جذب سرمایه‌گذاری صادرات محور غافل نشویم

وی ایجاد سرمایه‌گذاری‌های جدید با رویکرد صادراتی را عامل اصلی دوم در مسیر توسعه استان عنوان کرد و گفت: باید به دنبال تولید کالاهایی باشیم که در کشور عراق بازارهای صادراتی خوبی دارد و دراین‌بین باید با راه‌اندازی یک زنجیره تولید در کنار سایر کالاها، مسیرهای توسعه را هموارتر کنیم.

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: نباید فراموش کرد که فعلاً با شرایط کنونی کشور و تحریم ورود ماشین‌آلات مقداری شرایط سرمایه‌گذاری سخت شده است اما با ایجاد جاذبه‌های موجود می‌توان میانبرهای خوبی را در جذب سرمایه‌گذار صادراتی مهیا ساخت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه