سرخط خبرها
  • رئیس بانک مرکزی: در روزهای آتی بخشی از فشار تورم کالاها کاسته خواهد شد
  • ۶۰ لیتر سهمیه بنزین تیرماه شارژ شد
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرار گرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبر داد

مساعدت شرکت گاز استان اصفهان با گلخانه داران در شهرستان تیران

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از مساعدت شرکت گاز استان اصفهان با گلخانه داران در شهرستان تیران خبر داد.

اصفهان- مدیر عامل شرکت گاز

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان ، سید مصطفی علوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس اداره گاز شهرستان تیران که با حضور فرماندار این شهرستان برگزار شد، گفت: ۶۰ گلخانه ای که گاز مصرفی آنها قطع شده است پس از پرداخت ۳۰ درصد از بدهی گازبهای مصرفی، گاز آنها مجدداً وصل خواهد شد.

وی در راستای حمایت از طرح های زیست محیطی، کاهش میزان آلودگی هوا، حمایت از تولید و صنعت سبز کشور گازرسانی به گلخانه در سطح استان همانند صنایع دیگر انجام گرفته است، اما از سال گذشته تا کنون تعدادی از صاحبان این صنعت چندین بدهی گاز بهای معوق شده داشتند که پس از چند بار اعلام و اخطار، در چهارچوب قوانین، گاز مصرفی آنها قطع گردید.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: گاز طبیعی یک سوخت پاک و جایگزین بسیار مناسب برای سوخت ها ی آلاینده می باشد، در صورتی که این انرژی پاک علاوه بر مصارف خانگی مصارف ۱۰۰درصدی سوخت صنایع را تامین کند حجم بسیاری از آلودگی ها به ویژه استان اصفهان که از واحدهای صنعتی زیادی برخوردار است کاهش خواهد یافت.

شرکت گاز

وی در ادامه با اشاره به تاثیرگذاری نقش فرمانداری در توسعه فرهنگ و اجرای قوانین در سطح شهرستان گفت: از فرماندار شهرستان تیران تقاضا داریم در فرهنگ سازی مصرف بهینه و ایمن گاز، کماکان از شرکت گاز حمایت کند و با این شرکت در جهت وصول مطالبات خود از مشترکین و بروز رسانی معوقات گاز بهاء بویژه در بخش صنعت همکاری نماید.

سید مصطفی علوی افزود: این شرکت به تعهدات خود در حوزه گازرسانی به شهرها، روستا ها و صنایع تا کنون با بالاترین کیفیت و استانداردهای لازم جامه عمل پوشانده  و همواره آماده خدمت رسانی به مشترکین است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان گفت: تمامی مبالغ قبوض گاز بهایی که به دست مردم می رسد مستقیماً به خزانه دولت واریز می شود و دولت با همین مبلغ، یارانه ماهانه مردم را تامین می کند لذا انتظار می رود همه مشترکین گاز طبیعی به ویژه بخش خانگی با پرداخت به موقع گاز بهاء مصرفی، شرکت را در ارائه خدمات بهتر یاری کنند. لذادر صورت عدم پرداخت به موقع، این شرکت مجبور است نسبت به قطع گاز مشترکین با اعلام قبلی اقدام نماید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه