سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

مدیرکل بیمه سلامت لرستان:

راه نجات صنعت بیمه در بخش درمان، نظام بالینی است

مدیرکل بیمه سلامت، گفت: خوشبختانه با تلاش مسئولان وزارت بهداشت طرح نظام بالینی در کشور ایجاد شده و اجرای آن باعث حذف هزینه‌های غیر ضروری درمان می‌شود.

شاهدخت فتحی بیرانوند

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان، شاهدخت فتحی بیرانوند مدیرکل بیمه سلامت لرستان، گفت: با تلاش مسئولان وزارت بهداشت طرح نظام بالینی در کشور ایجاد شده و اجرای آن باعث حذف هزینه‌های غیر ضروری درمان می‌شود.

وی، مهمترین مشکلی که بیمه سلامت در لرستان با آن روبرو بوده بحث استفاده بیش از حد نیاز بیماران از امکانات پزشکی است و باید برای رفع این مشکل تمام نهادهای مربوطه در امر فرهنگ سازی استفاده بهینه از امکانات درمانی تلاش کنند.

فتحی بیرانوند با بیان اینکه باید به مردم آموزش دهیم که طبق چارت پزشکی به مراکز درمانی مراجعه کنند، افزود: طبق این چارت مردم ابتدا باید به پزشک عمومی بروند و بعد در صورت تشخیص این پزشک به متخصص مراجعه کنند و در نهایت اگر مشکل آن‌ها رفع نشد با دستور پزشک متخصص به دکتر فوق تخصص مراجعه کنند که متاسفانه این چارت در نظام درمانی کشور رعایت نمی‌شود و باعث ایجاد هزینه‌های درمانی سرسام آور برای دولت می‌شود.

سیستم پرداخت کارانه‌ در کشورهای توسعه یافته منسوخ شده است

وی با انتقاد از شیوه نظام پرداخت به پزشکان، اظهار کرد: نظام پرداخت به پزشکان در کشور ما متاسفانه یک سیستم کارانه‌ای است؛ یعنی پزشک به ازای خدماتی که به بیماران ارائه می‌دهد حقوق دریافت می‌کند؛ در این نوع نظام پرداخت نحوه تجویز پزشک دارای مشکلات زیادی بوده و امروزه این شیوه در کشورهای توسعه یافته منسوخ شده است.

اجرای طرح نظام بالینی باعث حذف هزینه‌های غیرضروری درمان می‌شود

مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه اگر بخواهیم هزینه‌های نظام درمانی کشور را متناسب با نیاز حقیقی بیماران تطبیق دهیم باید از روش‌های جدید به جای سیستم کارانه‌ای استفاده کنیم، گفت:خوشبختانه با تلاش مسئولان وزارت بهداشت طرح نظام بالینی در کشور ایجاد شده که اجرای آن باعث حذف هزینه‌های غیر ضروری درمان می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه