سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

فرماندار مریوان خبر داد:

تشییع پیکر مطهر شهدای حادثه تروریستی مریوان

مراسم تشییع پیکرمطهر ۱۱ شهید حادثه تروریستی شهرستان مریوان با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار و پیکر هفت شهید مریوانی به خاک سپرده شد.

تشیع پیکر حادثه تروریستی مریوان

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، بامداد شنبه در درگیری مسلحانه در مرزهای شهرستان مریوان بین گروه های تروریستی و معاند با نیروهای نظامی کشورمان، 11 نفر شهید و هشت نفر نیز زخمی شدند.

  با حضور پرشور آحاد مردم شهید پرور مریوان، معاون سیاسی، امنیتی استاندار کردستان، دادستان کل استان، امام جمعه، فرماندار و مسئولان اجرایی شهرستان و فرماندهان نظامی و انتظامی  بعد از ظهر امروز شنبه تشییع پیکر مطهر این شهدا در مریوان  برگزار شد. 
به گفته فرماندار شهرستان مریوان هفت نفر از این شهدا اهل مریوان، سه نفر اهل شهرستان قروه و یک نفر نیز اهل شهرستان سنندج هستند. 
محمد شفیعی با اشاره به اینکه پیکر همه شهدا در شهر مریوان تشییع شد، افزود: پس از تشییع،  پیکر مطهر چهار شهید ساعتی دیگر به شهرستان های زادگاهشان منتقل می شوند.

 تشییع پیکر شهدای شهرستان های قروه و سنندج فردا با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در این شهرها برگزار خواهد شد و سپس در گلزار شهدا به خاک سپرده می شوند.

 پیکر پاک و مطهر هفت شهید اهل شهرستان مریوان امروز پس از تشییع در مزار شهدای این شهر به  خاک سپرده شدند. 
گفتنی است، روز دوشنبه یکم مرداد سال جاری از ساعت 10 تا 12 نیز در محل مسجد جامع مریوان مراسم گرامیداشت شهدای این حادثه تروریستی با حضور مردم و مسئولان کردستان برگزار می شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه