سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

همزمان با دهه کرامت؛

۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی اصفهان افزوده می شود

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه گفت: همزمان با دهه کرامت۵۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی اصفهان افزوده می شود.

اصفهان- اتوبوسرانی

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، قدرت افتخاری با اشاره به آیین بهره برداری رسمی از طرح های توسعه حمل و نقل شهر اصفهان در هفته آینده اظهار کرد: ۵۰ دستگاه اتوبوس جدید با استاندارد یورو ۴ هفته آینده به صورت رسمی رونمایی و به ناوگان شهر اصفهان اضافه می شود. همچنین ۳۰ دستگاه اتوبوس نیز بهسازی خواهند شد.

وی با بیان این که یکی از مهمترین برنامه‌های اتوبوسرانی اصفهان بازسازی ناوگان است تا اتوبوس‌ها به چرخه فعالیت در شهر باز گردند، بیان کرد: در هفته آینده ۳۰ دستگاه اتوبوس مجهز به سیستم گرمایشی و سرمایشی بازسازی شده و به صورت رسمی به ناوگان اتوبوسرانی باز می گردد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه به بهره برداری رسمی ۸ خط جدید در سطح شهر اصفهان در هفته آینده اشاره و تصریح کرد: افتتاح سامانه اتوبوس تندرو خیابان شیخ بهایی-جهاد به طول یک و نیم کیلومتر، خط ویژه ۲۶ میدان امام حسین (ع)- آتشگاه -پایانه شهدای درچه با ۲۰ دستگاه اتوبوس بازسازی شده و خط سامانه تندرو میدان جمهوری اسلامی-میدان استقلال با ۲۰ دستگاه اتوبوس نو از مهمترین خطوطی است که در هفته آینده به صورت رسمی در اختیار شهروندان قرار می گیرد. 

وی اضافه کرد: خط ۷۴ پل شیری-پایانه قدس (شهرک کوثر)، خط ۴۵ میدان جمهوری-پایانه قدس (شهرک کوثر)، خط ۸ میدان شهید علیخانی- پایانه قدس (شهرک کوثر)، خط ۱۵۲پایانه باقوشخانه -ارزنان-حصه شمالی و خط ۱۲۰ میرزا طاهر- خیابان بابک- میدان جمهوری نیز در هفته آتی به صورت رسمی در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

افتخاری اعلام کرد: هفته آینده همچنین به صورت رسمی از لباس و فرم ویژه رانندگان با حضور مدیران شهری رونمایی می شود. شعار "خوب ببینیم، خوب دیده شویم، ایمن باشیم" بر این لباس ها حک شده که امید است در زمینه افزایش ایمنی در حوزه حمل و نقل شهری اثرگذار باشد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان و حومه رونمایی از تابلوهای جدید راهنمای خطوط و راهنمای مسافر در کلیه خطوط و راهنمای تابلو بر روی بدنه اتوبوس به دو زبان فارسی و انگلیسی و ساماندهی 15 خط را از دیگر طرح های حمل و نقلی آماده بهره برداری رسمی برشمرد و اظهار کرد: همچنین در هفته آینده از 78 واحد مسکونی از سوی تعاونی مسکن اتوبوسرانی با هزینه و سرمایه گذاری شرکت واحد بهره برداری خواهد شد و در اختیار کارکنان اتوبوسرانی قرار خواهد گرفت.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه