سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

ازسوی مدیرکل پزشکی قانونی کردستان:

نتایج آزمایشات تعیین هویت اجساد اتوبوس سنندج اعلام شد

مدیرکل پزشکی قانون کردستان از تحویل ۱۰ جسد جانباختگان حادثه آتش سوزی اتوبوس در بامداد چهارشنبه به خانواده‍ هایشان خبر داد و گفت: نمونه برداری اجساد با نتایج آزمایشات DNA مطابقت داشته است.

همایون پور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان؛غلامرضا همایون پور نتایج آزمایشات تعیین هویت اجساد اتوبوس سنندج را اعلام نمود.

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان درگفت وگوبا رسانه های کردستان ،اظهار کرد: آزمایشات تعیین هویت جانباختگان حادثه آتش سوزی اتوبوس، در اسرع وقت انجام شد و هر ۱۱ نفر فوت شدگان که از طریق اداره کل پزشکی قانونی کردستان معاینه و نمونه برداری شده بودند، با نتایج DNA مطابقت داشته است.

وی افزود: تا کنون جسد 10 نفر از فوت شدگان تحویل خانواده هایشان داده شده و یک نفر دیگر نیز به محض مراجعه بستگان تحویل داده خواهد شد.

مدیرکل پزشکی قانونی کردستان عنوان کرد: از اولین ساعات اعلام آتش سوزی تیمی از پزشکان و تکنسینهای پزشکی قانونی شروع به معاینه اجساد و نمونه گیری را انجام دادند و نمونه‌ها را جهت انجام آزمایش تعیین هویت، به آزمایشگاه سازمان پزشکی قانونی کشور ارسال و در کوتاه ترین زمان تمامی نتایج اعلام و اجساد شناسایی و تحویل بستگانشان شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه