سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون اول رییس جمهور تاکید کرد:

ضرورت آسیب شناسی در خصوص نحوه اداره مناطق آزاد

معاون اول رییس جمهور در نشست مشترک با دبیر شورای عالی و تعدادی از مدیران عامل مناطق آزاد کشور بر ضرورت آسیب شناسی در خصوص نحوه اداره مناطق آزاد باید در دستور کار دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد قرار بگیرد.

نشست مشترک با دبیر شورای عالی مناطق آزاد

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، اسحاق جهانگیری ظهر امروز (سه شنبه) در ادامه سفر یک روزه خود به گیلان در نشست مشترک با دبیر شورای عالی و تعدادی از مدیران عامل مناطق آزاد کشور که استاندار گیلان نیز حضور داشت گفت: در شرایط موجود هر کس دلسوز ایران،‌ کشور و مردم است وظیفه دارد دین خود را ادا کند و مدیران دستگاه ها باید فعالانه و با روحیه قوی بیندیشند که چگونه می توانند به سهم خود در حل مشکلات پیش روی کشور کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه وظیفه ملی همه مدیران طراحی و برنامه ریزی صحیح برای مقابله با تحریم ها و عبور از چالش های پیش روی کشور است، اظهار داشت: باید با برنامه ریزی و نظارت جدی زمینه های بروز فساد در برهه کنونی را از میان برد و با توجه به تجربه قبلی تحریم ها با مفسدان اقتصادی با قاطعیت برخورد کرد.

معاون اول رییس جمهور ضمن تشریح برنامه آمریکایی ها برای ایجاد مشکل اقتصادی در کشور گفت: هدف از این تحریم ها ممانعت از پیشرفت و توسعه جمهوری اسلامی ایران است و آنها با این فشارها ملت ایران را هدف گرفته اند.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مناطق آزاد کانون اصلی توسعه کشور و منطقه هستند گفت: مناطق آزاد با توجه به قوانین و مقررات تسهیل کننده باید بتوانند در جذب گردشگر داخلی و خارجی، ایجاد صنایع تولیدی و صادرات محور نقش خود را به خوبی ایفا کنند.

وی با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی در خصوص نحوه اداره مناطق آزاد گفت: شناخت مسائل حقوقی برای ممانعت از موازی کاری و تداخل فعالیت دستگاه های دولتی در این مناطق،‌ برنامه ریزی و ارائه بسته جامع برای جذب گردشگر داخلی و خارجی و هماهنگی با سایر نهادها بویژه مجلس شورای اسلامی در خصوص هدف گذاری پیش بینی شده برای مناطق آزاد باید در دستور کار دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد قرار بگیرد.

با استقرار گمرک در مناطق آزاد مشکل قاچاق کالا برطرف شد

پیش از سخنان معاون اول رییس جمهور مرتضی بانک مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اشاره به اهمیت فعالیت مناطق آزاد در جهت سیاست های اقتصادی دولت و نقش این مناطق در توسعه و شکوفایی کشور گفت: با استقرار گمرک در مناطق آزاد مشکل قاچاق کالا برطرف شده و این مناطق می توانند به تدریج جای برخی از کشور های منطقه در تجارت و نقل و انتقالات بانکی را بر عهده بگیرند.

وی با ارائه گزارشی آماری از شاخص های اقتصادی مناطق آزاد بویژه اجرای ده ها طرح عمرانی میزان جذب سرمایه‌گذار و گردشگر داخلی و خارجی،‌ اشتغال زایی و صادرات و واردات گفت:  مناطق آزاد به دلیل موقعیت ژئوپلتیک خود از ظرفیت لازم برای کمک به دولت در شرایط دشوار کنونی برخوردار است و در این زمینه تمام مساعی خود را به کار خواهیم بست.

همچنین چند تن از مدیران مناطق آزاد کشور دیدگاه های خود در خصوص دلایل موفقیت و یا ناکامی این مناطق در دستیابی به اهداف تعیین شده اصلاح ساختار بودجه ای، اداری و منابع انسانی، ظرفیت های بالقوه و برخی موازی کاری ها را بیان کردند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه