سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

رئیس شورای حل اختلاف کرمانشاه در پاسخ به موج؛

نبود زیرساخت‌های فرهنگی، عامل مهم زمان‌بری پرونده‌ها در شورای حل اختلاف است/ مشکلات خانوادگی در رأس پرونده‌های ارجاعی

جبار تجری وجود موارد قانونی و نبود زیرساخت‌های فرهنگی لازم در امور حقوقی را عامل مهم زمان‌بر بودن پرونده‌ها در شورای حل اختلاف عنوان کرد و گفت: متأسفانه بیشترین پرونده‌های موجود در شورای حل اختلاف استان را مشکلات خانوادگی تشکیل می‌دهند.

رئیس شورای حل اختلاف کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، رئیس شورای حل اختلاف کرمانشاه ضمن تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی بیشتر در اطلاع از امور حقوقی و قانونی برای شهروندان، ابراز داشت: متأسفانه به‌رغم تعدد بیشتر شعبه‌های شورای حل اختلاف در استان، روزبه‌روز شاهد افزایش پرونده‌های ناشی از اختلافات خانوادگی هستیم و این مشکل یک هشدار مهم برای جامعه تلقی می‌شود.

وی در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه، با تأکید بر حرکت عملکردی شورای حل اختلاف به سمت کیفی سازی و چابک سازی، اظهار داشت: علاوه بر ساماندهی و کاهش شعبات از ۱۶۰ شعبه به ۱۵۵ واحد، با استفاده از حقوقدان و بازنشستگان خبره در امر قضاوت و بررسی مشکلات عمومی در شورای حل اختلاف سعی بر این مهم شده است که شعبات صلحی (سازش) و شعبات حکمی فعالیت چشم‌گیرتری داشته باشد.

ستاد تألیف قلوب موفق به سازش در ۹۰ پرونده قتل شده است

رئیس شورای حل اختلاف کرمانشاه گفت: از سال ۹۴ تاکنون ۱۷۵ پرونده قتل در ستاد تألیف قلوب مورد پیگیری قرارگرفته که از این تعداد ۹۰ پرونده به سازش منجر شده، ۷۴ پرونده با رضایت خانواده‌های مقتول بوده و ۱۶ مورد نیز به‌جای قصاص درخواست دیه داشته‌اند که البته همگی این پرونده‌ها با رویکرد قتل‌های غیرعمدی انتخاب و مورد پیگیری قرارگرفته است.

معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه تصریح کرد: تلاش کرده‌ایم تا در هر شعبه حداقل دو حقوقدان حضورداشته باشند به شکلی که در سال ۹۶ در بین شوراهای حل اختلاف کشور ازنظر کیفیت آراء و نیز عدم نقض پرونده‌ها جزو استان‌های برتر کشور بوده‌ایم.

تجری بابیان این مطلب که کمتر از یک درصد پرونده‌های شورای حل اختلاف استان نقض می‌شوند، اظهار داشت: در سال گذشته ۸۱ هزار و ۸۸۷ پرونده به شورای حل اختلاف کرمانشاه واردشده که از این تعداد ۱۵ هزار و ۱۹ فقره پرونده به مصالحه انجامیده و همچنین تعداد پرونده‌های ورودی به شعب سازشی استان ۶۸۳۶ پرونده بوده که ۵۴ درصد این پرونده‌ها به سازش ختم شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه