سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

آموزش ۱۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاه در طرح همیار آب

طبق تفاهم‌نامه آموزش‌وپرورش کرمانشاه و شرکت آب و فاضلاب استان ۱۰ هزار دانش‌آموز کرمانشاه در ۳۰ مدرسه تحت پوشش طرح همیار آب قرار می‌گیرند.

دانش‌آموزان کرمانشاه در طرح همیار آب

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه، در حاشیه برگزاری مراسم آغاز طرح همیار آب برای دانش‌آموزان کرمانشاه، با اشاره به اینکه این طرح با همکاری مشترک شرکت آب و فاضلاب و آموزش‌وپرورش به اجرا درمی‌آید، گفت: موافقت‌نامه اجرای طرح همیار آب برای دانش‌آموزان کرمانشاه بین طرفین منعقد و اجرای پروژه برای مدت یک سال به اداره کل آموزش‌وپرورش واگذارشده است.

علیرضا تخت شاهی جامعه هدف طرح را مربیان و معلمان آموزش‌وپرورش، اولیاء دانش‌آموزان و دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی شهر کرمانشاه اعلام کرد و افزود: پیش‌بینی ما برای آموزش ۱۰ هزار دانش‌آموز کرمانشاه در ۳۰ مدرسه است.

وی آموزش مربیان، رابطین و مجریان طرح توسط کارشناسان شرکت آبفا، برگزاری جلسات توجیهی برای والدین در جلسه انجمن اولیا و مربیان، تهیه اقلام آموزشی شامل پوستر، بروشور، کتاب، سی دی و نرم‌افزار، تهیه کارت برای حامیان آب، برپایی نمایشگاه نقاشی، کاریکاتور، فیلم کوتاه و انیمیشن و...، برگزاری جشنواره نخستین واژه (آب)، اجرای زنگ آب، اطلاع‌رسانی از طریق جراید و نشریات را ازجمله اقداماتی دانست که در این طرح برای آموزش دانش‌آموزان به‌عنوان همیاران آب به اجرا درمی‌آید.

اجرای طرح همیار آب

 مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: انتخاب و اجرای طرح جهادی مدیریت مصرف توسط همیاران آب (دانش‌آموزان)، فرهنگ یاران آب (فرهنگیان) و حامیان آب (والدین) می‌تواند گامی در جهت حفظ منابع ملی و منطقه‌ای و در راستای رشد اقتصادی باشد.

 تخت شاهی افزود: در همین راستا کارت همیار آب برای دانش‌آموزان مدارس صادر می‌شود تا درزمینهٔ ترویج مصرف بهینه آب، یاری‌رسان شرکت آب و فاضلاب استان باشند.

به گفته وی این دانش‌آموزان درزمینهٔ ترویج مصرف بهینه آب، گزارش تخلفات و هدرروی آب با شرکت آب و فاضلاب شهری همکاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه ادامه داد: در این طرح دانش‌آموزانی که آموزش‌های لازم را در بخش آب و فاضلاب دیده‌اند به‌عنوان مروجان آب بین دانش‌آموزان حضور پیداکرده و به آن‌ها آموزش می‌دهند.

تخت شاهی با تأکید بر اینکه با انجام اقدامات ضربتی به توسعه پایدار دست پیدا نخواهیم کرد، گفت: جلوگیری از بحران آب مستلزم یک عزم جدی و همگانی است و آموزش نقش مهمی در این راستا دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کرمانشاه ضمن تأکید بر فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب در بین مدارس و دانش‌آموزان کرمانشاه، تصریح کرد: می‌توان با مصرف بهینه آب تا حد قابل‌ملاحظه‌ای جلوی بروز مشکل کم‌آبی و اُفت فشار آن در فصل تابستان را گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه