سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

اطمینان داریم بخاطر مدافعان حرم " به وقت شام" برای ایران پیش نمی آید/تفکر داعشی برای همه جهان خطرناک است

ابراهیم حاتمی کیا گفت: الهی که هیچوقت به وقت شام برای کشور اتفاق نیفتد و اطمینان داریم به خاطر وجود مدافعان حرم این اتفاق هم نمی‌افتد اما تفکر داعشی برای کشور ما و جهان خطرناک است.

ابراهیم حاتمی کیا

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، ابراهیم حاتمی کیا با حضور در بین مردم  خوزستان در سینما اکسین اهواز پیش از اکران فیلم به وقت شام، بیان کرد:  می‌دانم فیلم غمگینتان کرده اما امیدوارم حالتان خوش باشد و فیلم به دلتان نشسته باشد.

این کارگردان  به نام ایرانی عنوان کرد: ما همچنان هستیم و به نفس شما احتیاج دارم چراکه اهواز، خرمشهر، آبادان و در کل استان خوزستان برای من خاطره است. 

وی گفت: الهی که هیچوقت به وقت شام برای کشور اتفاق نیفتد و البته به خاطر وجود مدافعان حرم این اتفاق هم نمی‌افتد اما تفکر داعشی برای کشور ما و جهان خطرناک است.

 

مسئولان برای رفع مظلومیت آبادان بیشتر تلاش کنند

حاتمی کیا پیش از این در بین مردم آبادان، اذعان داشت: آبادان مظهر مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن بعثی است و مردم این شهر سختی های زیادی را متحمل شدند.

حاتمی کیا تصریح کرد: متاسفانه آبادان مظلوم واقع شده و مسئولان باید برای رفع محرومیت ها و مشکلات این شهر توجه بیشتری داشته باشند.

وی گفت: فیلم به وقت شام با نگاه خاص ساخته شده و سعی کردم در آن واقعیت های گروه داعش را با بیان سینما برای مردم به تصویر بکشم.

وی افزود: یکی از دلایلی که به سراغ سوژه به وقت شام رفتم این بود که غربت رزمندگان مدافع حرم در سوریه را بیان کنم.

این هنرمند ایرانی خاطر نشان کرد: بدون شک امنیت فعلی کشور مرهون جانفشانی مدافعان حرم است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه