سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان از ستاد اجرایی خدمات سفر میهمانان نوروزی بازدید کرد

در نخستین ساعات فعالیت رسمی ستاد اجرایی خدمات سفر مسافران نوروزی، سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان با حضور در پایگاه‌های اسکان شهرستان خرم آباد، بر نظم، انضباط و خدمات رسانی مطلوب به مسافران نوروزی تاکید کرد.

مسافران نوروزی لرستان

به گزارش خبرگزاری موج از لرستان؛ سید احمدعلی موسوی نیا، از ستاد اجرایی خدمات سفر میهمانان نوروزی لرستان بازدید کرد.

بر اساس این گزارش، در نخستین ساعات فعالیت رسمی ستاد اجرایی خدمات سفر لرستان،سرپرست اداره کل  آموزش و پرورش استان با حضور در پایگاه‌های اسکان شهرستان خرم آباد، بر نظم، انضباط و خدمات رسانی مطلوب به مسافران نوروزی تاکید کرد.  

موسوی‌نیا، در این بازدید که جمعی از کارکنان ستادی و دست اندرکاران اسکان نیز حضور داشتند؛ افزود:  تکریم ارباب رجوع، تسهیل در فرایند پذیرش و اسکان، خدمات رسانی مطلوب و تامین امنیت و رفاه مسافران از جمله راهبردهایی است که مراکز اسکان مسافران نوروزی باید به آن توجه کنند. 

وی تصریح کرد:  باید از تمام ظرفیت ها استفاده شود تا مسافران نوروزی در مدت اقامت در استان دغدغه چندانی نداشته باشند و بتوانند با فراغ بال از جاذبه‌های گردشگری لرستان استفاده کنند. 

رضایت خاطر میهمانان نوروزی لرستان جلب شود

سید احمدعلی موسوی‌نیا، تاکید کرد: عوامل اجرایی پایگاه‌های اسکان باید به این نکته توجه کنند که مسافران نوروزی پس از طی مسیر و خستگی راه به مراکز اسکان مراجعه می کنند و باید تلاش شود تا با برخورد خوش و تسهیل در فرایند پذیرش رضایت خاطر آنان جلب شود.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان بر این نکته تاکید کرد که اولویت خدمات رسانی در مراکز اسکان آموزش و پرورش با فرهنگیان است و باید ضمن توجیه مسافران و برخورد خوش به این مسئله توجه شود.

موسوی نیا در ادامه از نزدیک روند پذیرش و اسکان مهمانان فرهنگی را بررسی کرد و با تعدادی از مهمانان نوروزی به بحث و گفتگو پرداخت و نظر آنان را در خصوص خدمات رسانی پایگاه‌های اسکان جویا شد.

پذیرش مسافران نوروزی لرستان به صورت الکترونیکی صورت می‌گیرد

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان در پایان به بازدید محسوس و نامحسوس از مراکز اسکان مسافران نوروزی اشاره کرد و ادامه داد: فرایند پذیرش و اسکان مسافران نوروزی لرستان، به صورت الکترونیکی انجام می شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه