سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

شهردار اصفهان در نود و پنجمین اجلاس کلانشهرهای کشور:

اگر قانون اصلاح نشود استقلال شهرداری ها زیر سوال می رود

شهردار اصفهان در نود و پنجمین اجلاس کلانشهرهای کشور گفت: اگر قانون اصلاح نشود استقلال شهرداری ها زیر سوال می رود.

اصفهان- شهردار 4

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، قدرت الله نوروزی با اشاره به اصلاح قانون شهردای ها بیان داشت: میزبانی سومین جلسه کلانشهرها پس از تهران و مشهد به اصفهان رسید، امید است در این نشست دستاوردهای خوبی در راستای توسعه شهرها کسب کنیم.

وی ادامه داد: با برقراری تعامل بین کلانشهرها، می‌توانیم فرصت‌های سرمایه‌گذاری را در همه شهرها فراهم کنیم، همچنین شرایط خوبی برای دریافت فاینانس‌ و تسهیلات بانکی از بانک مرکزی از سوی شهرهای دیگر کشور به غیر از تهران ایجاد می‌شود.

اجلاس شهرداریها

در حال حاضر 400 وظیفه بر عهده شهرداریها است

نوروزی گفت: در ماده ۵۵ قانون شهرداری ها مربوط به سال ۱۳۳۴،  ۲۵ وظیفه بر عهده شهرداری هاست، اما نهادها در حال حاضر ۴۰۰ وظیفه را برعهده دارند، بنابراین اگر برای اصلاح قانون در مجلس مداخله نکنیم، استقلال شهرداری‌ها زیر سوال می رود، از این رو پیشنهاد می‌شود این موضوع پیگیری شود.

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه مطالبات شهرداری‌ها از وزارت کشور و نهادهای مختلف باید بررسی شود، گفت: جرایم رانندگی در حال حاضر بر حسب جمعیت استان‌ها تقسیم می‌شود در حالی که ممکن است برخی از شهرها منبع درآمدی حاصل از جرایم رانندگی را نداشته باشند که باید برای آن چاره‌ای اندیشید.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه