سرخط خبرها
  • هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان | ملوان بندر انزلی - پرسپولیس تهران
  • پلیس اصفهان، علت حادثه شهرک ولیعصر را اختلاف شخصی اعلام‌کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل یک تئاتر به‌دلیل رفتار خلاف شئون
  • ۸۸ مدرسه در جنگ اخیر آسیب دیدند/ آواربرداری و بازسازی با تکیه بر ظرفیت خیرین
  • پاداش دو و نیم میلیارد تومانی کمیته ملی المپیک به دختر دونده ایران
  • سهمیه شیرخشک نوزادان فروشی نیست/ کنترل جدی بر عرضه خارج از شبکه
  • دختران کبدی ایران نقره‌ای شدند
  • ۱۱ کشته و ۲۴ مصدوم بر اثر واژگونی اتوبوس کرمانشاه ـ تهران در آزادراه همدان ـ ساوه
  • کاخ سفید مانع حضور سی‌ان‌ان در هواپیمای ترامپ شد
  • رئیس‌جمهور: به عنوان یک پزشک می‌گویم که رهبر انقلاب در سلامت کامل هستند

تهدید به انفجار و آتش زدن کپسول های LPG در اهواز

مدیر روابط عمومی آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: هم اکنون درمنطقه مهدیس اهواز یک مرکز غیرمجاز و خطرساز نگهداری و پرنمودن گاز LPG در یک حرکت خطرناک اقدام به باز کردن تعدادی از شیر کپسول های گاز نمودند.

ال پی جی

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، مقصود حق شناس اظهار کرد: یک مرکز غیر مجاز نگهداری و پرنمودن گاز LPG در مواجه باپرسنل اجراییات شهرداری اقدام به عملی خطر ساز نمودند.

وی اضافه کرد: در این ماموریت که ماموران پلیس قصد جمع آوری مسالمت آمیز این محل را داشتند، کارکنان این مرکز غیر مجاز اقدام به باز کردن تعدادی از شیر کپسول های گاز ال پی جی نموده و تهدید به آتش زدن محل کردند.

حق شناس اذعان داشت: علاوه بر حضور پلیس، اورژانس، شرکت گاز و سایر دستگاه های مرتبط، آتش نشانان نیز با تجهیزات کامل در محل آماده مواجه با هر تهدید وخطری آماده بودند.

مدیر روابط عمومی آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز خاطرنشان کرد: خوشبختانه ماموریت با جمع آوری مرکز غیر مجاز نگهداری و پرنمودن گاز LPG بدون حادثه خاصی به اتمام رسید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه