سرخط خبرها
  • واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
  • رامین رضاییان، در رده‌ هشتم خلاق‌ ترین بازیکنان جام جهانی ۲۰۲۶
  • پرواز مستقیم تهران - دوبی از ۱۰ تیر ماه برقرار می‌شود
  • دعوت از لژیونر دورگه جدید به اردوی تیم ملی بسکتبال
  • آتش زدن پرچم آمریکا در ایران ممنوع نیست
  • پلاک شدن اسکوترها جدی تر شد
  • دانمارک به دنبال ممنوعیت پخش اذان ازبلند گو‌های مساجد شد
  • اعتراض کمدین آمریکایی به ویزای یک روزه بازیکنان ایران
  • ادامه برخورد نادرست علیه بیماران در کمپ‌های ترک اعتیاد
  • اصناف: گرانی لحظه‌ای، صنف ها را از قیمت‌گذاری عاجز کرد
  • پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت
  • مراقب کلاهبری بازار داغ شرط بندی جام‌جهانی باشید
  • مفقود شدن بیش از ۲۱ هزار نفر در زلزله‌های ونزوئلا
  • سقوط ۵ درصدی بیت‌کوین در ۳۰ دقیقه
  • ملی‌پوشان والیبال با مچ‌بند مشکی و شعار ای ایران به مصاف آمریکا رفتند
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی

رئیس کل دادگستری استان فارس:

مدعیان حقوق بشر ناقضان اصلی آن هستند

رئیس کل دادگستری استان فارس اعتقاد دارد که مدعیان حقوق بشر، ناقضان اصلی حقوق بشر در جهان محسوب می‌شوند.

علی القاصی مهر

به گزارش خبرگزاری موج از شیراز به نقل از روابط عمومی دادگستری فارس، علی القاصی‌مهر با محکوم کردن اقدام اخیر آمریکا در تحریم شخصیت‌های شاخص نظام اسلامی گفت: تحریم‌های آمریکا و کشورهای غربی نه تنها ایران اسلامی را تضعیف نکرده بلکه ما را در برابر استکبار تقویت هم کرده است.

وی اعتقاد دارد که اقدام آمریکا در تحریم شخصیت‌های نظام اسلامی ایران، نشانگر عصبانیت دولتمردان بی تدبیر آن کشور به واسطه‌ی اقتدار جمهوری اسلامی و مسئولان این نظام است.

القاصی‌مهر با بیان این که مدعیان حقوق بشر خود ناقض حقوق بشر در سراسر جهان هستند، گفت: سردمداران ناپخته آمریکا با این اقدام خود نشان دادند که اصول اولیه قوانین بین الملل را نمی‌شناسند.

وی با اشاره به اینکه پیش از این رهبر معظم و فرزانه انقلاب با بینش والای خود اتفاقات امروز و هجمه آمریکا از بعد حقوق بشری را پیش بینی کرده بودند، گفت: این نشانه دشمن شناسی عمیق رهبر معظم انقلاب است؛ بی‌شک تا زمانی که در مسیر منویات ایشان گام برداریم هرگز گزند و آسیبی به کشور نمی‌رسد.

القاصی‌مهر عدم شناخت مدعیان حقوق بشر از تفاوت‌های مذهبی، فرهنگی و هنجارهای اجتماعی را علت برداشت ناصحیح از قوانین و احکام اسلامی دانست و گفت: این مدعیان دروغین حتی در طول سالیان متمادی تلاش نکرده‌اند شناخت خود نسبت به جامعه ایران را کامل کنند و همواره مبنای تصمیمات خود را دیدگاه‌های سیاسی و دشمنی با  مردم و نظام جمهوری اسلامی قرار داده‌اند.

وی اقدام آمریکا را ناشی از عصبانیت سردمداران این کشور از شکست در حمایت از برهم‌زنندگان ثبات در ایران دانست و خاطرنشان کرد: کشورهای مدعی باید بدانند که حقوق بشر را نمی‌توان به صورت یک طرفه و براساس برداشت‌های شخصی و مغرضانه به جوامع تحمیل کرد.

القاصی‌مهر ضمن محکوم کردن تحریم شخصیت‌های برجسته کشور به بهانه‌های واهی گفت: این اقدام نمایانگر عصبانیت استکبار از اقدام قاطعانه مسئولان نظام به خصوص مواضع سخت و قاطعانه رئیس قوه قضائیه در برابر نقض مکرر حقوق بشر توسط آمریکا در نقاط مختلف دنیا است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه