سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر گیلان:

برنامه های فرهنگی دهه فجر با محوریت فرهنگ فاطمی باشد

رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر گیلان با اشاره به تقارن دهه فجر و ایام فاطمیه گفت: ترویج فرهنگ فاطمی محور برنامه های فرهنگی دهه فجر باشد.

پور ابراهیم

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان، حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسوول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان، در نخستین جلسه کمیته مساجد ستاد دهه فجر گیلان با اشاره به تقارن دهه فجر با ایام فاطمیه اذعان کرد: برنامه های گرامیداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی باید به گونه ایی برگزار شود که حرمت این ایام حفظ شود.

وی بر ترویج فرهنگ فاطمی در این ایام تاکید کرد و گفت: باید از این فرصت جهت ترویج آموزه های دینی به ویژه فرهنگ فاطمی استفاده کرده و سبک زندگی فاطمی را در جامعه تشریح کنیم.

حجت الاسلام پورابراهیم ادامه داد: سبک زندگی اسلامی، بصیرت افزایی و تبیین توطئه های دشمن باید در این ایام مورد توجه قرار گیرد.

وی خواستار بهره گیری از ظرفیت فضای مجازی در راستای تبیین دستاوردهای انقلاب شد و گفت: در شرایط کنونی که دشمن از هر حربه ایی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده می کند باید دستاوردهای انقلاب را به درستی برای مردم بازگو کنیم، اینکه چه بودیم و اکنون کجا هستیم.

رئیس کمیته مساجد ستاد دهه فجر گیلان از برگزاری سلسله مباحث پیرامون انقلاب و اقتصاد مقاومتی در کانون های مساجد خبر داد و اذعان کرد: در این ایام برنامه های شاخصی در مساجدی که بیشترین نقش را در دوران انقلاب اسلامی داشتند، برگزار می شود.

وی پاسخگویی به شبهات، اجرای برنامه های فرهنگی، علمی و ورزشی دهه فجر، افتتاح کانون و کتابخانه مساجد را از دیگر برنامه ها دانست و خاطرنشان کرد: همچنین مراسم ویژه ایی با عنوان گفتمان انقلاب در شهر مرزی آستارا برگزار می شود.

در پایان جلسه حاضران در جلسه به ارائه برنامه ها و پیشنهادات خود پرداختند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه