سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

اختتامیه یازدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان رضوی

یازدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی رضوی با معرفی نفرات برگزیده در فرهنگسرای طوبی بندرعباس به کار خود پایان داد.

یازدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان

به گزارش خبرگزاری موج، نمایش‌های پژوهش از میناب و کبوتر زرد از کرمانشاه در بخش خیابانی برای حمایت بیشتر و اجرا‌های عمومی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند.

در بخش طراحی فضای نمایشی نمایش‌های خیابانی، تابنده عسکری از میناب، در بخش کارگردانی باقر رمضان زاده و حبیب الله ناصری از میناب، در بخش موسیقی علیرضا خانلو از همدان به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند.

بهاره سعیدی پناه از کرمانشاه و علی رحیمی از میناب بازیگران برگزیده نمایش‌های خیابانی بودند.

در بخش نوجوان شهرزاد عزت آبادی و یاسمینا احمدی از هرمزگان و ابوالقاسم احدیان به عنوان بازیگران برگزیده معرفی شدند.

علی درویشی برای نمایش گلفروشی خاندان صابر در بخش موسیقی، لیلا بحری در نمایش قدمگاه و امید وحدت پور در نمایش سیاره عروسک‌ها در بخش طراحی و ساخت دکور و لباس برگزیده شدند.

در بخش عروسکی مهناز آقایی به عنوان کارگردان برتر، طراحی و ساخت عروسک امیر فلاحیان، طراحی صحنه مجید بخشیان و در بخش بروشور نمایش مگولیا به عنوان برگزیده شدند.

در بخش نمایش نامه نویسی این جشنواره نمایشنامه‌های مجید میرحسینی از شوش، فرامرز غلامیان از خوزستان، رضا جوشعار از بندرعباس، مهدی ایوبی از تهران و اکرم عباسی از مشهد انتخاب شدند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در این مراسم گفت: در این جشنواره ۲۴ اثر از هرمزگان، خراسان رضوی، همدان، خراسان شمالی، کرمانشاه و تهران به روی صحنه رفت.

علیرضا درویش نژاد افزود: شهرستان میناب به عنوان دبیرخانه بخش خیابانی این جشنواره انتخاب شد.

وی گفت: این جشنواره در چهار بخش نمایش عروسکی، نمایش صحنه‌ای، نمایش خیابانی و نمایشنامه نویسی در بندرعباس و میناب اجرا شد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در این مراسم گفت: آشنا شدن بیشتر با ابعاد شخصیتی امام رضا (ع) از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

درویش نژاد افزود: نه داور نمایش‌های بخش‌های مختلف این جشنواره را ارزیابی کردند.

مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هرمزگان هم گفت: باید همه ظرفیت‌های بالقوه هنری در شهرستان‌های استان به ظرفیت بالفعل تبدیل شود.

منصور اخلاقی پور افزود: هنر باید به سمت حل مشکلات جامعه با همکاری دستگاه‌های اجرایی مربوطه حرکت کند.

یازدهمین جشنواره ملی تئاتر کودک و نوجوان و نمایش عروسکی رضوی از ۱۹ آذر در فرهنگسرای طوبی و تماشاخانه آفتاب بندرعباس و شهرستان میناب کار خود را آغاز کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه