سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون استاندار قم:

مسوولان دانشگاه ها باید شرایط لازم برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را فراهم کنند

معاون استاندار قم خبر داد: مسوولان دانشگاه ها باید شرایط لازم برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را فراهم کنند تا دانشجویان با شجاعت، نکته سنجی و قدرت استدلال بتوانند پیرامون مسائل مختلف نظام، نظر دهند و در حل مشکلات مشارکت کنند.

جمالی معاون استاندارقم

به گزارش خبرگزاری موج از قم، معاون استاندار قم در نشست با نمایندگان تشکل های دانشجویی استان قم در تالار امام رضا(ع) فرمانداری قم، خواستار رفتار مسوولان دانشژاه ها با فعالیت های تشکل های دانشجویی براساس قانون و سیاست های نظام شد.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی، برای اقشار مختلف مردم به خصوص دانشجویان ظرفیت لازم جهت آزادی بیان را ایجاد نموده است افزود: اکنون که نظام دوران بالندگی خود را سپری می کند لازم است این سطح از آزادی در چارچوب قوانین و منافع کشور، تقویت شود.

جمالی میدان دادن به دانشجویان برای انجام فعالیت های سیاسی و فرهنگی، را موجب تقویت سرمایه اجتماعی نظام دانست و تصریح کرد: مسئولان دانشگاه ها باید شرایط لازم برای برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را فراهم کنند تا دانشجویان با شجاعت، نکته سنجی و قدرت استدلال بتوانند پیرامون مسائل مختلف نظام، نظر دهند و در حل مشکلات مشارکت کنند.

وی با بیان این که نباید از تغییر ترسید، تصریح کرد: فعالان تشکل های سیاسی در دانشگاه ها باید به دیدگاه های مخالف احترام بگذارند و در مسائلی که منافع ملی مطرح است با یکدیگر مشارکت کنند.

معاون سیاسی استاندار قم گفت: تغییر در روند مدیریت کشور و رها شدن از اقتصاد تک محصولی، تنها با حضور پرشور دانشجویان در عرصه های اجتماعی ممکن است؛ چراکه همین پژوهش ها و تحقیقات علمی در دانشگاه هاست که می تواند مسیر جدیدی را در مقابل چشم مسوولان نظام باز کند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه