سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

هرمزگان آخر هفته بارانی می شود

اداره کل هواشناسی هرمزگان وزش باد نسبتاً شدید همراه با کاهش محسوس دما و رطوبت نسبی هوا برای هرمزگان پیش‌بینی کرد.

بارندگی

به گزارش خبرگزاری موج، کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان اظهار کرد: مدل‌های هواشناسی از عصر امروز تا ظهر پنج‌شنبه نفوذ زبانه‌های پرفشار سرد شمالی را بر روی استان نشان می‌دهد.

مجتبی حمزه نژاد افزود: در این مدت برای مناطق شرقی، شمالی و شرق خلیج‌فارس وزش باد نسبتاً شدید همچنین با احتمال وقوع گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه در این مدت حداکثر سرعت باد به بیش از ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج به بیش از یک متر در تنگه هرمز و دریای عمان می‌رسد، افزود: همچنین از عصر پنجشنبه نیز براثر ورود سامانه ناپایدار جنوبی باران میهمان هرمزگانی‌ها می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: این سامانه که از سمت غرب استان وارد می‌شود به‌تدریج تا دوشنبه ۲۷ آذر همه مناطق استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

حمزه نژاد با اشاره به اینکه فعالیت این سامانه همراه با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، متلاطم شدن دریا و کاهش دماست، تصریح کرد: آب‌گرفتگی معابر عمومی و احتمال طغیان رودخانه‌های فصلی و سیلابی شدن مسیل‌ها نیز پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه سرعت باد در این مدت به ۳۶ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع موج به یک متر می‌رسد، خاطرنشان کرد: براثر فعالیت هردو سامانه در استان دمای هوا یک تا ۵ درجه کاهش می‌یابد؛ دمای اکنون بندرعباس ۲۵ درجه و رطوبت نسبی ۳۸ درصد است.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه