سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان قم:

برخی از تسهیلات به جای هزینه در تولید در بانک‌های خصوصی سپرده گذاری می شود

مدیربانک ملی استان قم با اشاره به انحراف در بحث هزینه کرد تسهیلات طرح رونق تولید اظهار کرد: برخی از تسهیلات این طرح به جای هزینه در تولید در بانک‌های خصوصی سپرده گذاری شد.

صادق زاده بانکملی

به گزارش خبرگزاری موج از قم، غلامرضا صادق زاده در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان که در تالار امام جواد(ع) در ساختمان استانداری برگزار شد، با اشاره به انحراف در بحث هزینه کرد تسهیلات طرح رونق تولید اظهار کرد: برخی از تسهیلات این طرح به جای هزینه در تولید در بانک‌های خصوصی سپرده گذاری شد.

وی با بیان اینکه  امسال رشد منابع بانک ملی استان قم ۱۳درصد، ولی میزان رشد تسهیلات این بانک ۴۰ درصد بود ادامه داد: در بخش گردشگری واحدهای زیادی برای دریافت تسهیلات طرح رونق تولید به بانک ملی معرفی شدند که برخی از آن‌ها هنوز هم به این بانک مراجعه نکردند.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان قم افزود: بانک‌های استان برای پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی در قالب طرح رونق تولید همکاری دارند، اما برخی از تولیدکنندگان با وجود ثبت نام در این طرح برای دریافت تسهیلات به بانک‌های مراجعه نمی‌کنند. برخی از تولیدکنندگان برای دریافت تسهیلات از بانک‌های دولتی اشتیاقی ندارند و به سراغ بانک‌های خصوصی می‌روند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برخی از افرادی که تسهیلات طرح رونق تولید را می‌گیرند، این تسهیلات را در بخش تولید هزینه نمی‌کنند که باید با افراد خاطی در این زمینه برخورد شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه