مدیرکل گمرک اصفهان خبر داد

رشد ۲۵ درصدی ارزش صادرات اصفهان به خارج از کشور

ارزش صادرات هشت ماهه گمرک اصفهان به خارج از کشور ۲۵ درصد افزایش یافت.

اصفهان- گمرک

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، مدیرکل گمرک اصفهان گفت: دراین مدت ۷۰۶ قلم کالا به وزن سه میلیون و ۳۹ هزار تن با ارزش یک میلیارد و ۲۴ میلیون و ۲۲ هزار دلار به مقصد ۹۷ کشور جهان صادر شده است.

اسداله احمدی ونهری بیان کرد: وزن کالاهای صادر شده  49 درصد و ارزش آن هم 26 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

وی محصولات پتروشیمی،آهن آلات و فولاد و فرش را عمده کالاهای صادراتی این استان به خارج از کشور برشمرد و افزود: عراق، امارات متحده عربی، افغانستان، پاکستان و چین مهمترین کشورهای مقصد کالاهای صادراتی استان  اصفهان هستند.

مدیرکل گمرک اصفهان گفت: همسو با برنامه های اقتصاد مقاومتی و با راه اندازی و استفاده از  سامانه پنجره فرا مرزی در آمد گمرکات استان اصفهان 43 درصد افزایش یافته است.

اسدالله ونهری افزود: اداره کل گمرک اصفهان با 138 کارمند، هشت ماهه امسال بیش از  هزار و 236 میلیارد و 345 میلیون ریال درآمد کسب و به خزانه واریز کرده  است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه