سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

برپایی ایستگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی به زلزله‌زدگان در میدان شهدا مشهد

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از برپایی ایستگاه جمع‌آوری کمک‌های مردم مشهد به زلزله زدگان غرب کشور امروز در محل عرصه میدان شهدا خبر داد.

کمک نیروی‌های ارتش به مردم زلزله زده «سرپل ذهاب»

به گزارش خبرگزاری موج، احسان اصولی با بیان این مطلب اظهار داشت: این ایستگاه به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر مشهد و مشارکت شماری از دستگاه‌های خدمت‌رسان از ساعت ۹ تا ۲۱ امروز چهارشنبه ۲۴ آبان در میدان شهدای مشهد میزبان شهروندان نوع دوستی است که می‌خواهند هدایای نقدی و غیر نقدی خود را به هموطنانشان در مناطق زلزله‌زده غرب کشور برسانند.

وی با بیان اینکه مجموعه مدیریت شهری مشهد بر اساس احساس مسئولیتی که در قبال هموطنان مناطق زلزله‌زده، نسبت به برپایی این ایستگاه همت گمارده است، ادامه داد: در کنار شهرداری مشهد، نهادهایی همچون جمعیت هلال احمر، اداره کل انتقال خون، بهزیستی و همچنین هیئات مذهبی، تشکل‌های مردم نهاد و خیریه‌های رسمی و مجوزدار در روند اجرای این برنامه مشارکت دارند.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با اشاره به فعال بودن فرهنگسراهای این شهر برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی به زلزله‌زدگان یادآور شد: همچنین قشر هنرمندان مشهدی و جامعه ورزشی استان خراسان رضوی نیز با اعلام آمادگی برای حضور در این مراسم، به کمک همنوعان زلزله‌زده خود می‌شتابند.

اصولی ضمن درخواست از همشهریان مشهدی برای مشارکت در این کار بشردوستانه، بیان کرد: درحال حاضر، زلزله‌زدگان به اقلامی همچون پتو، وسایل گرمایشی و مواد غذایی کنسروی بیشتر احتیاج دارند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه