سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

فرمانده سپاه استان قم:

راهپیمایی اربعین اکنون به خیزش بزرگ جبهه مستضعفین تبدیل شده است

سرداراحمدی گفت: امام خمینی(ره) فرمودند انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز انقلاب جهانی امام مهدی(عج) است، راهپیمایی اربعین اکنون به خیزش بزرگ جبهه مستضعفین تبدیل شده است که در آن نه تنها مسلمانان بلکه غیرمسلمانان خسته از عملکرد جبهه استکبار حضور پیدا می‌کنند و گفته می‌شود که بیش از ۲۰ میلیون نفر در راهپیمایی اربعین شرکت کردند.

احمدی

به گزارش خبرگزاری موج از قم، سردار غلامرضا احمدی در دیدار اعضای ستاد یادواره شهید زین الدین با مادر شهیدان زین الدین با اشاره به گسترش مرزهای دفاعی ایران اظهار کرد: مرزهای دفاعی کشورمان به برکت خون شهدا از مرزهای ایران فراتر رفته و به سواحل دریای مدیترانه در دو هزار کیلومتری کشورمان رسیده است.

وی ادامه داد: امام خمینی(ره) فرمودند انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز انقلاب جهانی امام مهدی(عج) است، راهپیمایی اربعین اکنون به خیزش بزرگ جبهه مستضعفین تبدیل شده است که در آن نه تنها مسلمانان بلکه غیرمسلمانان خسته از عملکرد جبهه استکبار حضور پیدا می‌کنند و گفته می‌شود که بیش از 20 میلیون نفر در راهپیمایی اربعین شرکت کردند.

فرمانده سپاه استان قم افزود: سیا سازمان اطلاعاتی آمریکا سال گذشته تعدادی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی یک دانشگاه را به پیاده روی اربعین فرستاد، آن‌ها گفتند که اگر آمریکا فکری به حال راهپیمایی اربعین نکند، اجل این کشور در این راهپیمایی شکل گرفته است؛ راهپیمایی اربعین از یک فضای مذهبی در نهایت به یک فضای تضاد سیاسی با آمریکا تبدیل می‌شود.

وی تعداد شهدای مدافع حرم مدفون در استان قم را بیش از 300 شهید دانست و تصریح کرد: طی چند سال اخیر کمتر هفته ای بود که فضای استان به شمیم شهدای مدافع حرم عطرآگین نشود و ما همواره مدیون شهدا هستیم.

احمدی با بیان اینکه حضور پیکر شهدایی همچون شهید حججی در جامعه تا حدی آلودگی‌های اجتماعی را از بین می‌برد، ادامه داد: در راهپیمایی جاماندگان اربعین در شهر تهران یک زن ایتالیایی حضور پیدا کرد که گرچه که در ابتدا مخالف اسلام و ایران بود، اما تحت تاثیر شهید حججی قرار گرفت و نظرش عوض شد.

فرمانده سپاه استان قم در پایان خاطرنشان کرد: منزل خانواده شهیدان زین الدین پایگاهی برای جوانان حزب اللهی است و در این منزل به صورت مستمر مراسم‌های عزاداری و جلسات تفسیر قرآن برگزار می‌شود، منزل خانواده شهیدان زین الدین مکان اصیلی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه