سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

با صدور ۱۲۲۷ مجوز فعالیت اقتصادی در هفت ماهه امسال؛

صدور مجوز فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد انزلی رشد ۲۰ درصدی داشته است

تعداد مجوزهای اقتصادی صادر شده از سوی معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان در هفت ماهه سال جاری در قیاس با مدت مشابه سال ۹۵، با رشد ۲۰ درصدی همراه بوده است.

منطقه آزاد انزلی

به گزارش خبرگزاری موج از گیلان،  از ابتدای فروردین لغایت پایان مهر ماه سال ۹۶، تعداد مجوزهای اقتصادی صادره شده به فعالین اقتصادی منطقه آزاد انزلی ۱۲۲۷ فقره بوده و این تعداد در مدت مشابه در سال گذشته ۱۰۲۴ مجوز بوده است.

در خصوص تنوع مجوزهای صادره می توان به ۳۰۴ مجوز صادرات-واردات، ۳۷۵ مجوز فعالیت خدماتی، ۳۹۶ مجوز خرده فروشی در سطح منطقه، ۱۰۷ مجوز فعالیت تولیدی، ۲۳ مجوز خدمات خودرو، ۱۸ مجوز فنی-مهندسی، ۳ مجوز فعالیت کشاورزی و در نهایت یک مجوز خدمات شغلی اشاره کرد.

مجوزهای فعالیت اقتصادی در منطقه آزاد انزلی در راستای بهره مندی فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران از ماده ۱۳ قانون برنامه چگونگی اداره مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است؛ که براساس آن اشخاص حقیقی و حقوقی که در منطقه آزاد به انواع فعالیتهای اقتصادی اشتغال دارند، نسبت به هر نوع فعالیت اقتصادی در محدوده منطقه از ‌تاریخ بهره ‌برداری مندرج در مجوز به مدت بیست سال از پرداخت مالیات بر درآمد و دارایی موضوع قانون مالیاتهای مستقیم معاف خواهند بود.

در خصوص دلایل دست یابی به این مسیر رشد که طی چهارسال گذشته به صورت مستمر در حال تداوم است باید به مواردی همچون اجرای کامل تمامی مزایا و معافیت های قانونی برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی، بهبود فضای کسب و کار منطقه، تلاش به منظور فعال سازی واحدهای صنعتی و بازرگانی راکد که منجر به رونق افزون بر۵۰ واحد تولیدی راکد و بیش از یک هزار واحد بازرگانی در مجتمع های تجاری منطقه شده، رشد شاخصهای اقتصادی منطقه، تکمیل پروژه های عمرانی-زیرساختی مجتمع بندری کاسپین، اجرای طرح های مختلف توسعه ای، توسعه و تکمیل زیرساخت های گردشگری، فعالیت بورس کالا و مرکز همایش ها و نمایشگاه های منطقه و افزایش روابط فرامنطقه ای از طریق انعقاد تفاهم نامه های همکاری و برگزاری نمایشگاه های تخصصی در کشورهای هدف و در این منطقه اشاره کرد.

 

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه