سرخط خبرها
  • دستگیری متهم متواری مخل نظام ارزی کشور در پیرانشهر
  • دستور وزیر اقتصاد به بانک‌ها برای حمایت از بنگاه‌های آسیب‌دیده
  • جهش ۴۰۰ درصدی اعتبارات بیمه کشاورزی
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در کارگاه تولید الکل صنعتی در خاوران
  • آزمون وکالت ۱۴۰۵ اواسط آبان برگزار می‌شود
  • نخستین آزمون ورودی دبیرستان‌های پلیس با حضور ۹۰۶ داوطلب برگزار شد
  • وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر پرداخت مطالبات گندمکاران هستیم
  • رونمایی مهدی تاج از سامانه هوش مصنوعی و VAR بومی
  • ورود متروباس‌ها و اتوبوس‌های ۱۸ متری برقی به تهران
  • امیر جهانشاهی: پای نظامی آمریکایی به ایران باز شود آن را قطع می‌کنیم
  • معاون سیاسی وزارت کشور: توهین به رئیس‌جمهور جرم است/ در مورد قانون حجاب هیچ تغییری ایجاد نشده است
  • تمدید سنوات تحصیلی دانشجویان تا پایان شهریور
  • کسوت فوتبال: فوتبال ایران آماتور است، اما بازیکنان پول حرفه‌ای می‌گیرند
  • اعضای باند فروش سکه های تقلبی در قم دستگیر شدند
  • معتمدیان: هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود
  • وزارت اطلاعات: خبرنگاران نقش بارزی در ناکامی سربازان رسانه‌ای دشمن داشتند
  • هیچ برنامه‌ای برای جیره‌بندی یا قطعی برنامه‌ریزی‌شده آب وجود ندارد
  • هنوز درباره افزایش قیمت بنزین جمع‌بندی نشده است/ کالا برگ قطعا افزایش می‌یابد
  • آماده‌شدن تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری ۲۰ همتی در شرکت شهر فرودگاهی امام
  • آغاز ساخت پناهگاه و پارکینگ - پناهگاه در تهران

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس

اختصاص یک میلیارد ریال برای توسعه کشت گلخانه‌ای در آزادشهر

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی گفت: نگاه ما به کشاورزی باید نگاه گلخانه‌ای باشد و از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی صنعتی پیش رویم, در این حوزه ۱۰۰ میلیون تومان از اعتبارات کشوری اختصاص یافته است.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان

به گزارش خبرگزاری  موج، علیرضا ابراهیمی, ظهر امروز در ششمین جلسه شورای اداری شهرستان آزادشهر اظهار داشت: 14 میلیارد تومان از محل اوراق اسناد از خزانه کشور در سال جاری به جاده خوش ییلاق تخصیص یافته است, ضمن اینکه در سال گذشته هم از همین محل, 14 میلیارد تومان تخصیص یافت که 50 درصد آن تاکنون محقق شده است.

وی افزود: کل اعتبار برای جاده خوش ییلاق, 45 میلیارد تومان برآورد شده که اگر در 2 سال آینده هم هر سال, 14 میلیارد تومان تخصیص یابد این جاده ترانزیتی تکمیل خواهد شد.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی افزود: در سال جاری, نسبت به سال گذشته نوسانات برق کمتری در سطح شهرستان داشتیم و با تلاش و پی‌گیری‌های انجام شده توانستیم مبلغ 500 میلیون تومان از وزارت نیرو برای 2 شهرستان آزادشهر و رامیان دریافت کنیم تا بخش اعظمی از مشکلات 2 شهرستان حل شود.

ابراهیمی تصریح کرد: نگاه ما به کشاورزی باید نگاه گلخانه‌ای باشد و از کشاورزی سنتی به سمت کشاورزی صنعتی پیش رویم, در این حوزه 100 میلیون تومان از اعتبارات کشوری اختصاص یافته که بتوانیم با این سیستم, اشتغالزایی هم در منطقه داشته باشیم.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان تاکید کرد: بهترین اراضی کشاورزی را در استان گلستان داریم, اما با کاهش تناژ محصولات مواجه هستیم و این از ضعف ما مدیران است که نتوانستیم کشاورزی صحیح را به مردم القاء کنیم.

سایت بازیافت زباله شهرستان

ابراهیمی درباره سایت بازیافت زباله شهرستان یادآور شد: در 15 سال گذشته, این سایت اثرات تخریبی زیادی, بر محیط زیست, کشاورزی, آب و هوا و شهر آزادشهر گذاشته و باید اداره محیط زیست و شبکه بهداشت, مکاتبات لازم را در این زمینه داشته و ما هم در حمایت این افراد پشت آنها خواهیم بود و باید هر چه سریع‌تر این معضل حل شود.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی گفت: با تلاش‌های انجام شده توانستیم بودجه و اعتبارات شهرستان را از 15 میلیارد تومان در سال گذشته با افزایش 30 درصدی به 23 میلیارد تومان برسانیم تا بتوانیم فعالیت‌های خوبی در جهت خدمت به مردم انجام دهیم.

ابراهیمی اظهار کرد: رویکرد ما این است تا با حضور مدیران ارشد کشوری در منطقه بتوانیم اعتبارات ملی خوبی را در جهت توسعه حوزه انتخابیه جذب کنم, و درصدیم تا در هفته‌های آتی, معاون وزیر کشاورزی را به شهرستان آزادشهر دعوت کنیم تا خدمات بهتری را در این زمینه ارائه دهیم.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: 20 کیلومتر از آسفالت روستاها و راههای روستایی را از طریق جذب منابع ملی در دستور کار داریم و هر یک بنا به آسفالت مبلغی را تخصیص دادیم, به صورت نمونه برای مسیر روستایی حسین آباد به معصوم‌آباد که آرزوی 30 ساله مردم آن بود, 500 میلیون تومان و روستای تاتار 600 میلیون تومان تخصیص یافته است.

ابراهیمی تاکید کرد: نگاه ما در مجمع نمایندگان استان, با توجه به تنگنا و مشکلات, نگاه اقتصادی کلان است و ما در مجموع استان گلستان, پروژه های منطقه آزاد تجاری, جزیره آشوراده, راه آهن و آب را مدنظر داریم تا در بحث زیر ساخت‌ها بتوانیم, اقدامات خوبی را انجام دهیم.

هدف ما در روستاها

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر است و در این راستا زیرساخت‌های لازم را فراهم می‌کنیم و دولت نیز در راستای اشتغالزایی روستائیان تسهیلات خوب یک میلیارد و 500 میلیون تومان را در نظر گرفته که با 3 میلیارد اعتبار ملی جذب شده در کمیته امداد بتوانیم بخشی از مشکلات اشتغال را حل کنیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه