سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

اجرای عملیاتی سد زیرزمینی در گشیراز میناب آغاز شد

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان میناب از آغاز عملیات اجرایی سد زیرزمینی گشیراز از توابع بخش سندرک این شهرستان خبر داد.

سد زیر زمینی

به گزارش خبرگزاری موج، حبیب اله حاتمی گفت: بدلیل نیاز روز افزون به آب و عدم دسترسی به منابع تامین کننده آن، حفظ و استفاده از منابع زیرزمینی ضروری به نظر می رسد، که در مناطقی که دارای آب زیر زمینی و بستر مناسب هستند، احداث سد های زیر زمینی می تواند یکی از گزینه های مطلوب باشد.

وی ضمن اشاره به اینکه با توجه به هزینه پایین، روش ساخت آسان، ذخیره آب بهداشتی، عدم کاهش آب به علت تبخیر سطحی و نزدیکتر بودن سد به محل مصرف از مزایای سدهای زیرزمینی است، افزود : با توجه به آب وهوای خشک و نیمه خشک ایران می تواند یک روش مقرون به صرفه و ساده می تواند استفاده از آب های زیرزمینی از طریق احداث اینگونه سدها باشد.

حاتمی هدف از اجرای این پروژه را مدیریت و بهره برداری از جریانات آب های زیر سطحی به منظور استحصال آب پایدار و انتقال آن تا اراضی مزروعی روستای گشیراز و بنکرم در راستای تامین آب شرب و کشاورزی و همچنین توسعه سطح زیر کشت محصولات زراعی و باغی در نتیجه کمک به ایجاد اشتغال در این مناطق عنوان کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه