سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان:

۱۶۸۰ نفر در طرح آموزش مجازی قرآن کریم استان اصفهان شرکت کردند

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: ۱۶۸۰ نفر از طریق شرکت در دوره حفظ مجازی قرآن کریم و با بهره مندی از خدمات ستاد حفظ مجازی اداره اوقاف قرآن کریم استان اصفهان در حال حفظ قرآن هستند.

اصفهان- آموزش مجازی قرآن کریم

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، یحیی قاسمی در گفتگویی اظهار داشت:  ششمین دوره طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم شامل ۱۳ هزار و ۵۸۹ نفر خواهر و ۵ هزار و ۴۱۵ برادر است که در این طرح از ۸۸۶ نفر مربی قرآن کریم استفاده می شود.

وی افزود: چهلمین دوره مسابقات قرآن کریم در استان با رقابت ۳۲ هزار و ۲۰۰ نفر در رشته های مختلف حفظ، قرائت و ترتیل خوانی، اذان و دعاخوانی برگزار و مرحله استانی این دوره از مسابقات نیز با راه یابی ۷۴۴ نفر در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

قاسمی بیان کرد:  با هدف ارتقای سطح علمی مربیان قرآنی استان تا کنون برای 324 نفر از مربیان قرآنی استان دوره های آموزشی در سطح استان و همچنین اعزام به مرکز آموزش مربی در شهر مقدس برگزار شده است که این روند تا پایان سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.

رئیس اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در ادامه به فعالیت ستاد حفظ مجازی قرآن کریم در استان اصفهان اشاره کرد و خاطر نشان شد: این مرکز با 15 نفر از کارشناسان و مربیان باتجربه در امر آموزش قرآن کریم در جوار مقبره علامه مجلسی(ره) اصفهان فعالیت می کند که تا کنون 1680 نفر در این ستاد ثبت نام کرده و از خدمات رایگان این مرکز در جهت حفظ قرآن کریم استفاده می کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه