سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

در ۶ ماه سال جاری صورت گرفت؛

حمل بیش از ۴ میلیون تن کالا از استان گیلان

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان از حمل ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از استان گیلان طی ۶ ماه امسال خبرداد.

نازک کار

به گزارش خبرگزاری موج از رشت، محمد رضا نازک کار، گفت: طی ۶ ماه امسال  ۴  میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از استان گیلان حمل شد که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال   گذشته ۲.۳  درصد رشد را نشان می دهد.

وی افزود: با مقایسه عملکرد شهرهای مهم استان، شهرستان رشت با جابجایی بیش از ۱ میلیون و ۶۴۰ هزار تن کالا رتبه اول را به خود اختصاص داده و پس از آن شهرستان های بندرانزلی و رودبار رتبه های دوم و سوم رابه دست آوردند.

نازک کار گفت: عمده ترین کالاهای حمل شده طی مدت مذکور شامل انواع، آهن آلات سیمان، فرآورده های نفتی و گندم بوده که توسط ۳۱۲ هزار و سفر  دستگاه کامیون جابجا شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان تصریح کرد: تعداد ناوگان بخش حمل ونقل عمومی استان 11726 دستگاه است که از این تعداد 5391  دستگاه سهم ناوگان باری استان می باشد .

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه