سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

استاندار کرمانشاه:

مناسبات دو طرفه کرمانشاه و دیاله راهبردهای معنوی و تجاری زیادی به همراه دارد

هوشنگ بازوند گفت: بی‌گمان عبور زوار اربعین از مرز خسروی و منذریه استان دیاله فرصتی بسیار مناسب برای توسعه و پیشرفت دو استان خواهد بود.

استاندار کرمانشاه

به گزارش برگزاری موج کرمانشاه، بازوند استاندار کرمانشاه گفت: شرایط و استقرار جدیدی که در مرز خسروی و دیاله پیش‌آمده است مایه خرسندی است و این شرایط تازه می‌تواند بستری برای معرفی هر چه بیشتر پتانسیل‌های دو استان باشد.

وی بیان کرد: راهپیمایی ایام اربعین بزرگ‌ترین همایش جهان اسلام است که هرساله باشکوه تمام برگزار می‌شود.

بازوند در ادامه سخنانش به پیرامون نشست مشترک با هیئت عراقی گفت: این نشست مشترک ۳ ساعته که با هیئت عراقی و با محوریت عبور زوار اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین برگزار شد موضوعات مختلف امنیتی، حمل‌ونقل، پشتیبانی و امور صدور روادید موردبحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: مدیریت ارشد استان کرمانشاه مایل است پس از ایام اربعین یک تیم مشترک کارشناسی تشکیل گردد و موضوع توسعه مناسبات تجاری و بازرگانی دو استان را پیگیری کند.

استاندار کرمانشاه بیان کرد: مدیریت ارشد استان تمام توان خود را به کار گرفته است تا با برگزاری مناسب میزبانی اربعین حسینی، این میزبانی در سال‌های آینده نیز تداوم یابد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه